Partneři a vystavovatelé na 55. DMO

Hlavní partneři

Mediální partneři

Podpora

Firemní prezentace

Bonita Group Service, s.r.o.
Bonita vyrábí a dodává radost z pohybu a hry: dětská hřiště, workoutová hřiště a venkovní fitness stroje pro všechny generace. Pro velké i malé obce, pro školky a školy, pro firmy i sportovní kluby nabízí promyšlené sestavy i jednotlivé prvky hřišť. Bonita Group Service, s.r.o. působí na trhu od roku 2007 a od roku 2017 má svůj moderní výrobní závod v Drásově. Mimořádná kapacita výrobního závodu umožňuje rychle reagovat na potřeby zákazníků. Osvědčená řešení kovových herních prvků v moderním designu zažívají svou renesanci u nás i ve světě. Proto hřiště z Bonity najdete dnes od Islandu až po Singapur. U hřišť od Bonity si zákazníci cení optimálního poměru hodnot, jako jsou přínos pro fyzický rozvoj dětských i dospělých uživatelů, dlouhá životnost, vysoká bezpečnost, funkční estetika a férová cena. Bezpečný provoz šetří starosti starostům a nižší provozní náklady šetří peníze obci. To vše díky kvalitě použitých materiálů a dostatečně robustnímu konstrukčnímu řešení, které odolává nejen běžnému provozu, ale i velké zátěži a vandalismu. Seznamte se s nabídkou na www.hriste-bonita.cz nebo volejte 515 555 100 a domluvte si schůzku přímo na místě Vaší realizace. Bonita je tu pro Vás.
E.ON Energie, a.s.
Jsme E.ON. Dodáváme elektřinu a plyn do vašich domovů, firem i obcí. Jsme mezinárodní společnost se sídlem v německém Essenu, která působí v patnácti zemích Evropy. I v Česku. Staráme se o dodávky energií pro víc než 1,3 milionu zákazníků napříč Českou republikou. Spravujeme 66 tisíc kilometrů elektrického vedení v Jihočeském kraji, na Vysočině, jižní Moravě a v částech Zlínského a Olomouckého kraje a vedle toho se staráme o 4000 kilometrů plynovodní sítě na jihu Čech a Pelhřimovsku. Nejsme jen obyčejný dodavatel energie. Umíme se postarat i o vytápění vašeho domova, poslat k vám elektrikáře nebo třeba technika, který zkontroluje váš plynový kotel. Našim zákazníkům zjednodušujeme život šikovnými službami a bonusy a stále se pro ně snažíme dělat něco navíc. O města a obce se umíme postarat komplexně. Úspory jim zajistíme výstavbou mnohých energetických řešení na míru v oblasti fotovoltaiky, tepelné techniky nebo elektromobility. Kompletně zajistíme služby spojené s výstavbou a rekonstrukcí veřejného nebo venkovního osvětlení. Osvětlujeme velká města i malé obce, sportovní a průmyslové areály nebo architektonické památky. Pomůžeme i s vyřízením případných dotací. Pomáháme šetřit přírodu. Čtvrtina naší energie, kterou nakoupíme, pochází z obnovitelných zdrojů, což nás řadí na první místo mezi velkými dodavateli v České republice. Budujeme síť stanic pro nabíjení elektromobilů i plnicích stanic pro auta na CNG. Pokud vás zajímá solární energie, jste u nás taky správně. Na životním prostředí nám totiž záleží.
ACER WOODWAY s.r.o
Již dvacet let projektujeme a vyrábíme akátová hřiště, fitness, naučné stezky, terasy, altány, dřevěné fasády, venkovní učebny, přístřešky pro kontejnery,… a provádíme renovace dětských hřišť.
ANTEE s. r. o.
Od roku 2000 se specializujeme na tvorbu webových stránek pro samosprávy.
APPSISTO s.r.o.
Vytváříme mobilní aplikace s vlastní identitou pro samosprávy a firmy v ČR. Snadným, rychlým a dostupným řešením už od 2000 Kč měsíčně. Spravujeme aplikace pro více než 200 českých samospráv a firem.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Naše společnost nabízí komplexní řešení v oblastech varovných systémů, místních rozhlasů, veřejného osvětlení (také solárního), kamerových systémů, ukazatelů rychlosti. Pomáháme se získáním dotace.
CADservis, s.r.o.
Firma, která vám pomůže najít to správné softwarové řešení pro váš městský či obecní úřad.
COLMEX s. r. o.
Fitness parky, posilovací stroje, street workout, parkour, agility. Budujeme místa, která přinášejí radost i zdraví!
EcoFuture s. r. o.
Prodej užitkových a nákladních elektromobilů ALKÉ a ISUZU. Prodej svozových aut a svozových nástaveb.
ECOLED veřejné osvětlení s. r. o.
Specializujeme se na dodávky a výměny VO. Zajišťujeme prostředky z dotace Národního plánu obnovy. Umožňujeme modernizaci VO financovanou pomocí splátek bez nutnosti počáteční investice – metodou EPC.
EKONA, spol. s. r. o
EKONA je tradičním výrobcem ČOV pro rodinné domy, penziony, malé obce. Projektujeme a vyrábíme biologické ČOV, lapače tuku, plastové nádrže a šachty vč. technologického vystrojení. Zajišťujeme servis.
Empemont s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, elektronické úřední desky, přenosné ozvučovací systémy.
ENVI-PUR, s.r.o.
„Hospodaříme s vodou“ – hlavní poslání ENVI-PUR, s.r.o. je udržitelné hospodaření s vodou. Jsme výrobce čistíren odpadních vod, úpraven vody pro obce a města, prodáváme a instalujeme dešťové nádrže.
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce dětských hřišť, workout-fitness zařízení a městského mobiliáře. Na trhu od roku 1994.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, rekonstrukce sportovních hřišť, sportovní povrchy.
Galileo Corporation s. r. o.
Galileo Corporation je díky 4 000 zákazníků největší dodavatel www stránek pro obce a příspěvkové organizace v ČR i SK. Realizujeme i elektronické úřední desky, rozesílání SMS, mobilní aplikace atd.
GEPRO spol. s r. o.
GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO poskytují informace o katastru nemovitostí, inženýrských sítích, umožňují vedení pasportů. Pro PC, tablety i mobilní telefony.
INISOFT s.r.o.
Naše společnost se již přes 20 let zabývá vývojem programů a poradenstvím v oblasti odpadového hospodářství a nově také dodávkami systémů pro identifikaci a vážení odpadových nádob.
I-TEC Czech, spol. s r. o.
Dodáváme lehká užitková vozidla, komunální vozidla (kategorie N1, N2), komunální nosiče, nářadí, pracovní stroje (kategorie SS) a komunální nástavby.
JRK Česká republika
JRK Česká republika je partnerem obcí a měst po celé České republice, kterým pomáhá optimalizovat odpadové hospodářství. Společně snižují množství směsného komunálního odpadu a zvyšují míru třídění.
Komunální technika, s. r. o.
Zajišťujeme prodej a pronájem techniky pro svoz odpadů, prodej transportní techniky a veškerých odpadových nádob pro komunální oblast.
Lesní svět
Jsme výrobci interaktivních prvků pro naučné stezky, parky a dětská hřiště.
LKA s.r.o.
Realizace vizí a plánů prostřednictvím fondů EU a národních dotací. Poskytujeme projektové poradenství pro obce a města ve středních a východních Čechách, pomáháme tak rozvíjet infrastrukturu regionů.
Merit Group, a.s.
MERIT je dynamická společnost, která již více než 30 let dobývá svět IT. Vytváříme budoucnost v oblasti nových technologií, mapujeme nové trendy nejen v IT a okamžitě tato řešení aplikujeme v praxi.
MEVA a.s.
Specialista na odpadové hospodářství a městský mobiliář.
MUNIPOLIS s. r. o.
Mobilní Rozhlas dává obcím, městům a institucím do rukou ty nejmodernější nástroje pro chytrou komunikaci se svými občany a členy.
P & L spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce po celý rok.
www.traktorykioti.cz
www.multione.cz
PTtrade s.r.o.
Vyrábíme a prodáváme ekologické a nezávislé LED smart solární osvětlení a nabíjecí stanice.
PYTLÍK, a. s.
Výrobce a prodejce produktů z PE. Odpadové pytle a sáčky a jiné produkty.
RESSED s. r. o.
Jsme malá rodinná firma. Specializujeme se na odolné zátěžové židle a další sedací nábytek včetně stolů. Mezi naše spokojené zákazníky patří kulturní obecní domy, restaurace, kavárny, hotely a další.
SMS-služby s.r.o.
Společnost SMS-služby s.r.o. vznikla jako dceřiná společnost Sdružení místních samospráv ČR a jejím účelem je poskytnout pomoc členské základně SMS ČR, a to nejen obcím, ale i jejich příspěvkovým organizacím.
SOVT-RADIO spol. s r. o.
30 let na trhu. Bezdrátové rozhlasy, měřiče rychlosti, kamerové systémy.
SWIETELSKY stavební, s.r.o., odštěpný závod DS Morava
Poskytování komplexních služeb v oboru dopravních, inženýrských a sportovních staveb; výstavba pozemních komun., zpevněných ploch, mostních objektů, provádění penetračního makadamu a ekolog. staveb.
šéfbot s.r.o.
I ten nejmenší obecní úřad v České republice by měl být svým občanům přístupný 24/7. Právě k tomu můžete využít náš nástroj – automatický informační asistent – jednoduše, bez registrace a stahování.
TERRACOTTEM CZ s.r.o.
Půdní kondicionery TerraCottem. Květináče na sloupy veřejného osvětlení. Cibuloviny a mechanizovaná výsadba.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o. patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá konference Den malých obcí a ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě) a vydává odborný časopis Obec & finance.
URBITECH s. r. o.
Společnost URBITECH s.r.o. může nabídnout nejen unikátní komunikační systém ÚŘAD v MOBILU/Hlášenírozhlasu.cz s možností napojení na stávající agendy, ale i další moduly určené k digitalizaci úřadu.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
WOMBAT, s.r.o.
Společnost WOMBAT, s.r.o. nabízí komplexní řešení obnovy kanalizací a vodovodů pomocí bezvýkopových technologií. Firma rovněž zajišťuje i kompletní diagnostiku potrubí (monitoring, čištění apod.).

Katalog

FLORAVIL, s.r.o.
Pozemní i závěsné květináče, květinové pyramidy, cibuloviny a jejich směsi, letničkové louky, štěrkové rohože.
PREDNY SLM s.r.o.
Jsme největším dodavatelem druhotných licencí Microsoft do státní správy v ČR. Nabízíme úsporu až 80 % oproti koupi licencí z obchodu. S námi i malé obce mohou ušetřit velké peníze.

Mediální partneři

Deník veřejné správy
Deník veřejné správy je internetové informační médium, které se zaměřuje především na potřeby ústředních, krajských, městských i obecních úřadů tak, aby pracovníci těchto orgánů i volení zastupitelé měli k dispozici pohromadě veškeré aktuální informace, které ke své práci potřebují.
Development News
Development News je měsíčníkem vydávaným vydavatelstvím WPremium event, s.r.o. Časopis přináší čerstvé zprávy o developerských projektech, architektuře, projektech měst a obcí a obecně o českém trhu s nemovitostmi. Jeho cílovou skupinu tvoří developeři, investoři, bankovní ústavy, stavební společnosti a společnosti navazující, architekti, projektanti, poradenské a realitní kanceláře, výrobci stavebních materiálů, správci budov, podnikatelé, obchodníci.
eGovernment Network News
Internetový portál zaměřený na elektronizaci státní správy a samospráv vydávaný vydavatelstvím Averia Ltd.
Facility Manager
Facility Manager je dvouměsíčník vydávaný vydavatelstvím WPremium event, s.r.o. a je jediným časopisem na českém trhu, který se již více než 10 let věnuje oblasti facility managementu. Přináší čtenářům pravdivé, aktuální, spolehlivé a pestré informace z oboru facility, property, asset a bussinesu obecně. Také se zaměřuje na rozhovory se zajímavými osobnostmi, reportáže z provozu, výroby a průmyslu, pozvánky na akce a vzdělávání, inovace, technologie i novinky.
ICT Network News
Informační medium v elektronické i tištěné formě zaměřené na aktuality v oblasti ICT, kybernetické bezpečnosti a digitalizace společnosti vydávané vydavatelstvím Averia Ltd.
Komunální ekologie.cz
Online portál www.komunalniekologie.cz je odborný publicistický deník, který cílí na municipality. Web se věnuje tématům z oblasti odpadového hospodářství, ovzduší, vodohospodářství, energetiky, dotací a cirkulární ekonomiky, nabízí rovněž poradenství zdarma.  Hlavním smyslem portálu je pomoci municipalitám orientovat se v aktuálních otázkách souvisejících s ekologií v reálných podmínkách měst a obcí.
Moderní obec
Měsíčník Moderní obec poskytuje odborné a účelové informace z oblasti právní, finanční, hospodářské a podnikatelské. Odborný časopis pro veřejnou správu vydává vydavatelství Profi Press s. r. o. Titul se zabývá problematikou malého a středního podnikání, komunálních technických služeb, plánování, řízení a investic. Obsah plní témata z ekonomiky, životního prostředí, odpadového hospodářství, bytové výstavby, rekonstrukce městských památkových rezervací a zón, managementu samosprávy, informačních systémů měst a obcí, veřejného pořádku, místní kultury, volného času včetně zahraničních zkušeností a poznatků apod.
OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Stálé rubriky: – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, – Odpovědi na dotazy; Pravidelná příloha: Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě);
PRO města a obce
Měsíčník PRO města a obce vydavatelství City PH Publishing přináší užitečné a inspirativní informace pro starosty a volené zastupitele, ale i zaměstnance obecních, městských a krajských úřadů. Informace pro svou činnost v něm naleznou i firmy poskytující výrobky a služby veřejné správě. V jednotlivých rubrikách se věnuje hospodaření a správě obcí, chytrým řešením, odpadovému hospodářství, životnímu prostředí, místnímu rozvoji či školství.
Veřejná správa
Časopis Veřejná správa přináší každý měsíc aktuální téma týkající se územní samosprávy. Zaměřuje se například na oblasti jako eGovernment, dotace, sociální politika, cestovní ruch, obecní spolupráce, komunikace ve veřejné správě, ale i na kvalitu veřejného prostoru, kulturu či moderní způsoby řízení lidských zdrojů. Velkou pozornost časopis věnuje chystaným i novým legislativním změnám v oblasti veřejné správy a informuje o nich. Redakce aktivně vyhledává dobré praxe napříč celou Českou republikou a komunikuje se starosty měst a obcí, aby časopis mohl přinášet jejich reakce na řešená témata. Časopis také spolupracuje s resorty MV, MMR, MŠMT, MPSV, MF, MD a MŽP. Díky tomu přináší svým čtenářům odborné konzultační články. Dále redakce spolupracuje s odborníky na právo, ekonomiku, evropskou legislativu a dotační politiku.  Všechna čísla lze koupit v tištěné i elektronické podobě na e-shopu.

Partneři a vystavovatelé na 54. DMO