Partneři a vystavovatelé na 52. DMO

Hlavní partner

Mediální partneři

Firemní prezentace

Česká pošta, s.p.
Posláním České pošty, s. p., je být důvěryhodným poskytovatelem kvalitních služeb v oblasti zprostředkování informací, plateb a zboží tradičními i elektronickými formami. Česká pošta zajišťuje poskytování univerzálních poštovních služeb a usiluje o jejich vyšší efektivitu. Její současná činnost je determinována čtyřmi klíčovými trendy ovlivňujícími trh a konkurenční prostředí. Jsou to: nové technologie, změna způsobu komunikace způsobená rozmachem internetu, měnící se potřeby zákazníků a liberalizace poštovních služeb. Česká pošta má v úmyslu i nadále úzce spolupracovat se státní správou, a to nejen prostřednictvím široké sítě svých poboček, ale i novými formami. Za nezbytné považuje neustálé zlepšování svého obrazu v očích veřejnosti. Při vědomí své společenské role a sociální odpovědnosti chce zároveň být také atraktivním zaměstnavatelem. Již deset let uplynulo od založení projektu Pošta Partner. Pobočky pošty Partner jsou plnohodnotnou alternativou pošty. Z pohledu zákazníka na poskytování základních poštovních služeb není žádný rozdíl v tom, zda navštíví pobočku České pošty a nebo poštu Partner. Jediná odlišnost spočívá v tom, že pošta Partner je provozována třetí osobou, nikoli Českou poštou. Při jednání o převodu na poštu Partner a jejím provozování Česká pošta úzce spolupracuje nejen se samosprávami obcí, ale také jejími organizacemi. Dále pak pošty Partner vznikají v součinnosti s právnickými a fyzickými osobami.
ACER WOODWAY s. r. o.
Zaměřujeme se na výrobu akátových dětských hřišť, zahradní architektury, teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních interiérů.
ARCH Consulting s. r. o.
Projekt Obcejinak.cz pomáhá obcím s nastavením moderní koncepce odpadového hospodářství a tím s přípravou na novou legislativu. Dále řeší výhodnější smluvní podmínky na trhu s EE, ZP a veřejné zakázky.
Avistech s. r. o.
Kolové multifunkční nakladače vhodné ve stavebnictví, zahradnictví, lesnictví, zemědělství i volném čase.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Naše společnost nabízí komplexní řešení v oblastech varovných systémů, místních rozhlasů, veřejného osvětlení (také solárního), kamerových systémů, ukazatelů rychlosti. Pomáháme se získáním dotací.
BMH spol. s r. o.
Specialista na bezvýkopové obnovy kanalizací a sanace vodovodních potrubí bezvýkopovými technologiemi.
Bonita Group Service s. r. o.
Navrhujeme, vyrábíme a instalujeme hřiště pro všechny generace již více než 10 let. Dopředu nás žene chuť tvořit a vědomí, že naše práce má smysl. Děláme radost nejen dětem, ale i dospělým a seniorům.
Colmex s. r. o.
Colmex s.r.o. – designujeme a stavíme venkovní posilovny. Máme vlastní fitness stroje i workoutové konstrukce. Novinkou je parkour a agility. Za sebou máme přes 2000 realizací v téměř 30 zemích.
ECOLED veřejné osvětlení s. r. o.
Modernizace veřejného osvětlení s využitím dotace z programu EFEKT.
ELKOPLAST CZ s. r. o.
ELKOPLAST CZ, s.r.o. je česká výrobní společnost s více než 20letou tradicí v oblasti techniky pro sběr, třídění a přepravu odpadů.
Empemont s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové měření rychlosti s výběrem pokut, odvlhčení budov, ozvučení, přenosné ozvučovací systémy.
Energo IPT s. r. o.
Energo IPT s.r.o. – výrobce venkovního sportovního zařízení – specialista na výrobu zemních trampolín pro děti od 3 let, lanových pyramid, solárních a nerezových fitness do městských parků.
ENGINN EFFECT s. r. o.
ENGINN EFFECT je česká společnost tvořená týmem expertů s dlouhodobými zkušenostmi v oblasti analýz a inženýrinku. Pro naše zákazníky zajišťujeme zpracování a analýzy informací.
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení a mobiliáře. Nabídka provedení "Hřiště na klíč" od projektu až po realizaci.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, rekonstrukce stávajících hřišť, sportovní povrchy – umělé trávníky, EPDM povrchy, běžecké dráhy, oplocení hřišť, sportovní koberce PAVITEX.
Galileo Corporation, s. r. o.
Osvědčený a profesionální partner pro obce, města a příspěvkové organizace v komplexním řešení jejich internetové prezentace.
GEPRO, spol. s. r. o.
GIS systémy MISYS a Geoportál GEPRO poskytují informace z katastru nemovitostí, o inženýrských sítích, umožňují vedení vlastních pasportů apod. Pro PC, tablety i mobilní telefony.
HEPA group s. r. o.
Naším cílem je rozhýbat českou společnost a za tímto účelem realizujeme pro města a obce sportoviště pro celou rodinu – DiscGolfPark, MultiGolfPark a PumpTrack.
HRAS – zařízení hřišť, s. r. o.
Navrhujeme, vyrábíme a stavíme venkovní dětská hřiště. V oblasti dětských hřišť jsme na českém trhu již tradiční výrobce. Nadále nabízíme poctivou řemeslnou práci a kvalitní materiály.
Hřiště 8D s. r. o.
Jsme česká rodinná firma. Už od roku 2006 vyrábíme originální dětská hřiště na míru pro města, obce, firmy i soukromé zahrady. Naše dětská hřiště mají nadčasový design, který najdete jedině u nás.
I-TEC Czech, spol. s r. o.
Dodáváme lehká užitková vozidla, komunální vozidla (kategorie N1, N2), komunální nosiče, nářadí, pracovní stroje (kategorie SS ) a komunální nástavby.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba solárního LED veřejného osvětlení, veřejného osvětlení, úsporného LED osvětlení interiéru. Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), varovné systémy.
JRK Česká republika
Zabýváme se komplexním řešením problematiky odpadového hospodářství. Díky našemu partnerství se samosprávami snižujeme množství skládkovaného odpadu, zvyšujeme míru třídění a předcházíme vzniku odpadů.
Komunální technika, s. r. o.
Dodavatel plastových popelnic a kontejnerů, odpadkových košů, městského mobiliáře, podzemních kontejnerů, kontejnerových přívěsů, multifunkční nakladač DAPPER.
LASKI s. r. o.
Výroba a prodej komunální a zahradní techniky – štěpkovače a drtiče, frézy na pařezy, vysavače listí.
Macron Software, spol. s r. o.
Městům, obcím i mikroregionům nabízíme služby systému MOBISYS: INFORMACE přes SMS a aplikaci MojeObec, PLATBY místních poplatků kartou online a ODPADY chytře s RFID. Více na našem stánku!
www.mobisys.cz
Meva a. s.
Tradiční dodavatel nádob na odpad a městského mobiliáře.
MINAM servis a. s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko vozidel Multicar a zametacích strojů HAKO Citymaster, včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby: eshop.multicarmorava.cz
mmcité 1 a. s.
Jsme firma mmcité – český výrobce městského mobiliáře a designu pro veřejný prostor. Naše produkty distribuujeme do celého světa – děláme města krásnější, ať už jsou kdekoliv.
MODUS, spol. s r. o.
Výrobce svítidel od roku 1994. V nabídce svítidla pro (nejen) veřejné osvětlení s vlastními LED moduly. Svítidla vyrobena kompletně v České Lípě. Poskytujeme záruku až 10 let.
MONOTREND s. r. o.
Jsme česká firma zabývající se výrobou, prodejem a odbornou montáží herních prvků na dětská hřiště a workoutová hřiště. Dále nabízíme fitness zařízení a městský mobiliář.
Movibio s. r. o.
Dodávka, montáž a servis bezpečnostních technologií (kamerové, zabezpečovací, biometrické, požární systémy), ukazatele měření rychlosti, optické sítě.
Neogenia s. r. o.
Mobilní Rozhlas pomáhá českým samosprávám modernizovat řízení a komunikaci s obyvateli. Jedná se o ucelený ekosystém, který v jedné platformě sdružuje ty nejmodernější nástroje SMART komunikace.
O.S.V.O. comp, a. s.
Společnost vznikla v roce 1992 a název O.S.V.O. je zkratkou Opravy Stavby Veřejného Osvětlení. Nabízíme dlouhodobé zkušenosti a komplexní řešení v oblasti veřejného osvětlení.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce po celý rok.
www.multione.cz
www.pal.cz
PRESSKAN system, a. s.
PRESSKAN system, a.s. je dodavatelem systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN, který řeší odkanalizování jak jednotlivců, tak i celých obcí. Dodáváme čerpací technologii vč. šachet.
PROFIBA s. r. o.
Profiba = přední výrobce mobiliáře pro města a obce. Naším cílem je vytvářet kvalitní produkty a být spolehlivým obchodním partnerem.
PYTLÍK, a. s.
Výroba a prodej obalového materiálu z PE (sáčky, pytle a jiné produkty)
RADEK HEROLD
Výrobce dětských hřišť, workoutových hřišť a dalších herních prvků.
SAFE TREES, s. r. o.
Firma je tvořena 20 odborníky specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SAPEKOR s. r. o.
Komplexní řešení dětských hřišť. Jsme výrobce a dodavatel nerezových herních prvků, pryžové dlažby a městského mobiliáře s minimálními nároky na údržbu a dlouhou životností.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o.
SATTURN HOLEŠOV spol. s r. o. (1992), výrobce technologie pro systémový on-line monitoring obecních soustav domovních ČOV. Dodavatel veřejného osvětlení a fotbalových informačních LED panelů.
SDO Technika s. r. o.
Společnost SDO Technika s.r.o. se zabývá prodejem a servisem komunální techniky, odpadových nádob, kompostérů a v neposlední řadě elektromobilů a elektrotříkolek.
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
TEWIKO systems s. r. o.
Dětská hřiště a sportoviště. Projektování a realizace sportovišť. Výroba, dodávka, opravy, revize, projekty dětských hřišť.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
URBITECH s. r. o.
Provozovatel služby Hlášenírozhlasu.cz pro moderní a efektivní informování občanů s možností zpětné vazby, tvůrce webů a inf. systémů měst a obcí v ČR i na Slovensku. Držitel významných ocenění.
WEBHOUSE, s. r. o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Zálesí Luhačovice a. s.
Naše firma se zabývá prodejem zemědělské, lesnické a komunální techniky.

Katalog

LIAS Vintířov, LSM, k. s.
LIAS Vintířov, výrobce lehkého keramického kameniva Liapor a stavebních hmot pro dům a zahradu. Dodavatel rodinných domů. Dodavatel posypových materiálů pro zimní údržbu.
Sdružení místních samospráv ČR
Sdružení místních samospráv ČR je nevládní apolitickou organizací s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR.
www.portalzastupitele.cz
SHOCart, spol. s r. o.
Zpracování a tisk veškerých mapových materiálů (mapy, atlasy, průvodce, vývěsní mapy apod.)
Smaltovna Mišík Hodonín s. r. o.
Smaltovaná domovní čísla, uliční tabule, dopravní značení, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražní tabule, informační systémy, štítky pro psy, vodočetní latě.
Svaz měst a obcí ČR
Svaz měst a obcí ČR prostřednictvím starostů, primátorů a zastupitelů členských obcí reprezentuje více než osm milionů obyvatel ČR. Je tak významným partnerem při jednáních s politickou reprezentací.
2K CONSULTING s. r. o.
Společnost se zabývá řešením bezpečnosti pro obecní úřady včetně zajištění posudku o splnění podmínek pro zařazení do databáze bezpečných měst a obcí.

Mediální partneři

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Stálé rubriky: – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, – Odpovědi na dotazy; Pravidelná příloha: Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě);
Deník veřejné správy
Deník veřejné správy je internetové informační médium, které se zaměřuje především na potřeby ústředních, krajských, městských i obecních úřadů tak, aby pracovníci těchto orgánů i volení zastupitelé měli k dispozici pohromadě veškeré aktuální informace, které ke své práci potřebují.
PRO města a obce
Měsíčník PRO města a obce přináší užitečné informace nejen pro starosty, hejtmany a volené zastupitele, ale i pro zaměstnance obecních, městských a krajských úřadů. Důležitá fakta pro svou činnost v něm však naleznou rovněž podnikatelé a firmy poskytující výrobky a služby městům, obcím a úředníkům krajských a městských úřadů, magistrátů a státních orgánů.
Vltava Labe Media a.s.
Deník českého vydavatelství Vltava Labe Media, a.s., vychází v 70 regionálních mutacích. Jde o největší seriózní titul v ČR, který má i svou on-line zpravodajskou podobu.

Partneři a vystavovatelé na 51. DMO