Partneři a vystavovatelé na 43. DMO

Generální partner

Hlavní partner

Mediální partner

Firemní prezentace

Komerční banka, a.s.
Komerční banka je mateřskou společností Skupiny KB a je součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Patří mezi přední bankovní instituce v České republice a v regionu střední a východní Evropy. Je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, municipálního, podnikového a investičního bankovnictví. Další společnosti Skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, spotřebitelské úvěry a pojištění.
DATASYS s.r.o.
Datasys je významný český poskytovatel služeb a řešení v oblasti informačních technologií. Společnost vznikla v roce 1994 a svým současným obchodním obratem a šíří záběru patří mezi přední IT společnosti v České republice. Jejími zákazníky jsou významné české společnosti z oblasti utilit, financí, telekomunikací, zdravotnictví či obchodu a služeb a instituce státní správy a samosprávy. Sídlo společnosti Datasys je v Praze a pobočky v Hradci Králové a Plzni.
ACER INTERIER s.r.o.
Zaměřujeme se na výrobu dětských akátových hřišť, zahradní architektury včetně teras, pergol, altánů, mobiliářů, dřevěných fasádních obkladů a komplexních zakázkových interiérů.
AGROSTIS TRÁVNÍKY, s. r. o.
Obchod, poradenství a výzkum v oblasti travních směsí a květnatých luk. Prodej hnojiv, přípravků na ochranu rostlin a mechanizace.
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION je českým výrobcem vlajek, praporů, vlajkových stožárů, žerdí a souvisejících produktů. Nabízí profesionální služby od originálního návrhu až po precizní výrobu.
Aukcejinak.cz
Aukcejinak.cz se zabývá poradenstvím v oblasti úvěrů obcí. Pomůžeme vyjednat na trhu nejvýhodnější úrokovou sazbu u stávajících úvěrů a uspořit významné finanční prostředky obcí.
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, měřiče rychlosti, zpomalovací semafory, řečnické systémy, dopravní zrcadla, fotopasti
BMH spol. s r. o.
Bezvýkopová oprava kanalizací, TV diagnostika potrubí, čištění kanalizace, odborné posouzení stavu kanalizace, návrh oprav
Bonita Group Service s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
Cernin s.r.o.
Výroba a prodej krmných míchacích vozů, mobilních kompostáren, provozních nádrží na motorovou naftu, dezintegrátorů pro bioplynové stanice.
COLMEX s. r. o.
Společnost COLMEX s. r. o. patří počtem svých realizací mezi největší dodavatele venkovních fitness strojů v Evropě. Zpracování projektu od A do Z.
DŘEVO-PRODUKT SV, spol. s r.o.
Výhradní zástupce pro ČR a SR značek: POSCH, HARGASSNER, HUMIMETER, MAXWALD, POLYTECHNIK. Nabízíme: palivové dříví, dodávky biomasy, les. služby, řešení projektů vytápění.
EKOEFEKT a. s.
Ekoefekt a.s. – tradiční český výrobce kotlů na uhlí a biomasu o výkonu od 24 do 600 kW pro rodinné domy, obecní budovy i průmysl. Nabízíme kompletní služby včetně instalace.
EL-INSTA ENERGO s.r.o.
Dodavatel energetických zařízení – kompenzace el. energie, trafostanice, rozváděče vn, nadproudové a přepěťové ochrany, MTN, MTP, inženýring, střešní FVE, LED osvětlení, IT sítě
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Prodej, výroba a servis strojů, kompletní technologie pro zpracování bioodpadů
ENVIPARTNER, s.r.o.
ENVIPARTNER, s.r.o. je poradenská a obchodní společnost poskytující široké spektrum služeb a produktů zejména v oblasti dotací z životního prostředí a krizového řízení.
Euroforum Group, a.s.
Kompletní management v oblasti dotací EU pro města a obce – od přípravy žádosti, administraci výběrového řízení, až po monitoring realizovaného projektu.
EUROGREEN CZ s.r.o.
Komplexní nabídka služeb a produktů pro sportovní areály a obce, nabídka komunální a zahradnické techniky značek ISEKI, MEGA, ZEMMLER.
www.iseki.cz
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba sportovišť, víceúčelová hřiště pro 12 druhů sportů, umělé trávníky, umělé sportovní povrchy, sportovní koberec PAVITEX, projektová činnost
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geosense s.r.o.
Geosense je předním poskytovatelem mapových portálů pro samosprávu. Více než 1000 obcí oceňuje spolehlivost, užívatelskou přívětivost a dostupnost.
GEPRO spol. s r.o.
MISYS a Geoportál GEPRO jsou nejčastěji používaná GIS řešení v České republice. S rozšířením o desítky pasportních modulů je využívá téměř 2000 obcí a měst. Přidejte se k nám.
Gold Return, s.r.o.
Gold Return, s.r.o. provádí renovace a výstavbu sportovišť. Naše servisní služby zahrnují posudky, návrhy renovací a ekonomické realizace sportovních povrchů, oplocení a mantinelů.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a. s.
Pojištění majetku, odpovědnosti, úrazu i vozidel pro jednotlivce, podnikatele, bytová družstva, obce, zájmová sdružení. Pojištění členů sborů dobrovolných hasičů.
HPN projekt s.r.o.
Zpracování pasportů místních komunikací a pasportů a projektů dopravního značení, vč. kompletního projednání. Dodávka a montáž dopravního značení.
Ing. Radek Sláma, HS+
Prodej, výroba a servis komunální, zemědělské a lesní techniky. Dodávky náhradních dílů – zametací kartáče, břity atd.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut pro veřejnou správu Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MV ČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
I-tec Czech, spol. s r. o.
I-tec Czech, spol. s r.o. se zabývá prodejem komunálních vozidel a nástaveb již 18 let. Na český trh dodáváme lehká užitková vozidla značky Piaggio, Bonetti a Victoria Giotti.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlasové a ozvučovací techniky (systém AMO), veřejné osvětlení, úsporné LED osvětlení interiéru a exteriéru, měřiče rychlosti a elektronické zabezpečovací systémy
Kamstrup A/S - organizační složka
Renomovaný výrobce a dodavatel měřičů energií, vodoměrů a odečtových systémů. Nabízí řešení, které Vám ušetří starosti, čas i peníze při správě Vaší vodovodní sítě.
LASKI, s.r.o.
Firma LASKI, s.r.o. se zabývá výrobou komunální techniky. Mezi stěžejní stroje patří frézy na pařezy, štěpkovače, drážkovače, zametací kartáče, vysavače na listí atd.
MEVA-TEC s.r.o.
MEVA-TEC s.r.o. je dodavatelem výrobků z oblastí vybavení měst a obcí, nádob na odpad a olejového hospodářství, dále ze sortimentu vybavení sběrných dvorů. Působí od roku 1995.
MINAM servis a.s.
Autorizovaný prodejce vozidel komunální techniky MULTICAR, HAKO Citymaster, TREMO, servisní středisko, prodej náhradních dílů + eShop a nástaveb zimní a letní údržby
mmcité 1, a. s.
mmcité – nejen výrobce a prodejce kvalitního mobiliáře. Také partner všem, kteří chtějí vytvořit ve veřejném prostoru něco mimořádného. Oslovujeme všechny, cílem je dokonalý projekt
MODUS, spol. s r. o.
Český výrobce svítidel, již 20 let vyrábí svítidla pro kancelářské a průmyslové prostory a veřejné osvětlení. V posledních dvou letech vyrábí také LED moduly z čipů OSRAM/SAMSUNG.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
PRESBETON Nova, s.r.o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích tvarovek, silničních a chodníkových obrubníků, bezbariérových zástávkových obrubníků, městského mobiliáře a obkladových fasádních desek.
Prostředí a fluidní technika s.r.o.
PFT s.r.o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následujicí: regulace odtoku z odlehčovacích komor a dešťových nádrží, pneumatické ČS pro čerpání splašků.
PYTLÍK, a.s.
Společnost Pytlík, a.s. se specializuje na výrobky z PE (regranulátu). Náš stěžejní sortiment tvoří odpadové pytle, sáčky, fólie a další výrobky z PE.
REPROSERVIS CZ, s.r.o.
Prodej, pronájem a servis profesionálních tiskáren a multifunkčních zařízení nejen značky Nashuatec. Individuální přístup v rámci celé ČR.
ROP Střední Čechy
Regionální operační program pro region soudržnosti Střední Čechy (ROP NUTS 2 Střední Čechy) pomáhá regionu čerpat dotace z EU. Informuje o zrealizovaných projektech a výzvách.
SATHEA VISION s.r.o.
Jsme firma vyrábějící české LED veřejné osvětlení. Dále se zabýváme zpracováním pasportů VO a světelně technických projektů. Veškerý vývoj a výroba našich produktů probíhá v ČR.
SEZAKO Prostějov s. r. o.
Jsme česká firma s více než 20letou působností v ČR, provádíme čištění a monit. kanalizací, čištění dešťových vpustí, vodotečí, rybníků, odsávání a čištění nádrží na ČOV.
SIMED s.r.o.
Jsme ryze česká firma s 20letou tradicí působící na trhu s komunální technikou. Jsme výrobcem a dodavatelem široké škály nástaveb pro zimní i letní údržbu, svoz odpadů, BIO apod.
Slavia pojišťovna, a.s.
Slavia pojišťovna má tradici již od roku 1868. Naše společnost chce být pro své klienty vždy první volbou a nabídnout jim inovativní a nejvýhodnější produkty.
SOVT-RADIO spol. s r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče
STROM PRAHA a.s.
Výhradní zástupce zemědělské, komunální, zahradní a golfové techniky John Deere pro ČR
SYNPRO Severní Morava s.r.o.
Zajišťujeme na celé Moravě prodej a servis komunální techniky. Specializujeme se na dodávku strojů a vybavení pro sběrné dvory, kompostárny a stroje pro snížení imisní zátěže.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec a finance.
Urbania s.r.o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, nádoby na květiny, orientační systémy a tabule, mapy, zastávkové přístřešky.
VARI a.s.
Výrobce a prodejce komunální a malé zemědělské techniky
VITALpark.cz s.r.o.
Vyrábíme pevné, odolné a bytelné venkovní fitness stroje pro dospělé a seniory za příznivou, českou cenu.
VODASERVIS s.r.o.
Dodávky technologických celků úpraven pitných, průmyslových a bazénových vod. Výroba nerezových zařízení k úpravě vod.
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Wolters Kluwer, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.

Katalog

CRIF – Czech Credit Bureau
Společnost CRIF – Czech Credit Bureau poskytuje aplikaci CRIBIS, je organizátorem BRKI a NRKI. iRating – služba na hodnocení ekonomické situace různých subjektů – podnikatelů, municipalit.
POWER EXCHANGE CENTRAL EUROPE, a.s.
Provozujeme největší trh s elektřinou a plynem ve střední a východní Evropě a nově nabízíme nákup i koncovým zákazníkům. Jsme součástí skupiny Burzy cenných papírů Praha a CEESEG.
Smaltovna Mišík, s.r.o.
domovní čísla, uliční a bezpečnostní tabule, dopravní značky, státní znaky, hřbitovní čísla, erby, samolepky, plastové tabule, označení úřadů, tabule BOZP, štítky pro psy, potrubní štítky

Mediální partner

Časopis Obec a finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů

Partneři a vystavovatelé na 42. DMO