Partneři a vystavovatelé na 38. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partner

Firemní prezentace

Česká spořitelna a. s.
Díky zázemí a know-how rakouské Erste Group má Česká spořitelna široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb, které může nabídnout jako optimální řešení. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění, jejichž řada se každoročně rozšiřuje o další tuzemské, ale i zahraniční ceny. Česká spořitelna získala v červenci 2012 ocenění Euromoney Best Bank in the Czech Republic a stala se nejlepší bankou v České republice. Ocenění každoročně uděluje magazín Euromoney, odborný měsíčník specializující se na bankovní a kapitálové trhy. Podle hodnocení amerického časopisu Global Finance je Česká spořitelna nejbezpečnější bankou regionu střední a východní Evropy. Česká spořitelna také získala v soutěži Fincentrum Banka roku 2011 titul Banka desetiletí, poosmé v řadě byla zvolena Nejdůvěryhodnější bankou roku a generální ředitel a předseda představenstva ČS Pavel Kysilka se stal Bankéřem roku. Česká spořitelna získala v České republice v roce 2011 opět prvenství v mezinárodní soutěži Banka roku vyhlašované každoročně časopisem The Banker, který patří do mediální skupiny Financial Times.
Česká pošta, s. p.
Česká pošta, s.p. se s více jak třemi tisíci poboček a zhruba 30 000 zaměstnanci řadí mezi největší zaměstnavatele v České republice. Denně přepraví 4 000 000 zásilek, které jsou z 91 % doručeny již druhý den. Naši doručovatelé denně absolvují vzdálenost rovnající se dvojnásobku vzdálenosti okolo rovníku. Ročně projdou rukama našich pracovníků balíky o souhrnné hmotnosti, která odpovídá 1300 vagonům plně naloženým uhlím. Jsme také předním poskytovatelem řešení v oblasti eGovernmentu a aktivním partnerem státní správy v komunikaci mezi jednotlivými složkami státní správy a občanem.
ELEKTROWIN a.s.
Kolektivní systém ELEKTROWIN zajišťuje zpětný odběr, oddělený sběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na skupiny 1, 2 a 6 (velké domácí spotřebiče, malé domácí spotřebiče a elektrické nářadí a nástroje).
Husqvarna Česko s. r. o.
Výrobce zahradní, lesní a komunální techniky.
Aledo s. r. o.
ALEDO je firma zabývající se řešením úsporného a průmyslového osvětlení, bezpečnostním značením, průmyslovou identifikací a procedůrou Lockout/Tagout.
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION s.r.o. je tradičním českým výrobcem vlajek, praporů, znaků, odznaků, žerdí a dalších symbolů pro obce, městyse a města.
AŽD Praha s.r.o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy.
Bel-Czech TRADE, s. r. o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské, stavební a dopravní techniky včetně příslušenství.
CERNIN s.r.o.
Výroba a prodej mobilních kompostáren, dezintegrátorů pro bioplynové stanice, krmných míchacích vozů a pojízdných nádrží na motorovou naftu.
COLMEX s.r.o.
Venkovní fitness posilovací stroje pro všechny generace. Zpracování projektu od A do Z na klíč.Vizualizace.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřice rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
Galileo corporation s. r. o.
Profesionální tvorba webových aplikací pro města, obce a příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geosense, s.r.o.
Geosense, s.r.o. je předním poskytovatelem mapových portálů pro samosprávu. Více než 1000 obcí oceňuje spolehlivost , uživatelskou přívětivost a dostupnost.
GEPRO spol. s r.o.
Geoportál GEPRO: GIS pro obce na internetu. Více než 50 pasportů. Zdarma 10 tematických vrstev (katastrální mapy s denní aktualizací, ortofotomapy…).
Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s.
Ryze česká pojišťovna s dlouholetou tradicí, nabízející komplexní životní i neživotní pojištění pro soukromé osoby, podnikatele i neziskový sektor.
HICON-dopravní značení, s.r.o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů a značení cyklotras.Prodejce výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut nabízí vzdělávání hlavně pro obce a města v ČR. Pro zájemce také připravuje kurzy "na klíč" podle jejich požadavků včetně pronájmu prostor.
ITTEC s.r.o.
Dovozce profesionálních vřetenových a rotačních sekaček, traktorů KIOTI a SHIBAURA, komunální a zemědělské techniky. Automatické zavlažovací systémy.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky(systém AMO), veřejné osvětlení, měřiče rychlosti a elektron. zabezp. Systémy.
KRÄNZLE spol. s r.o.
Velko i maloobchod s čistící a úklidovou technikou – vysokotlaké stroje, průmyslové vysavače, podlahové mycí stroje, chemie a pomůcky na úklid.
MEVA-BRNO, s. r. o.
Obchodní firma zabývající se dodávkou a vybavení sběrných dvorů, dále dodávkou městského mobiliáře – laviček, košů, posypových nádob apod.
MODUS, spol. s r.o.
Český výrobce svítidel pro kancelářské a průmyslové objekty, svítidel pro veřejné osvětlení. Nově i svítidel s LED zdroji!
P&L, spol. s.r.o.
Traktory Kioti a komunální technika s veškerým příslušenství, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
PRESBETON Nova, s.r.o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích prvků, zahradních stupňů, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
Profi Press s.r.o.
Časopis Komunální technika je zaměřený na veškerou techniku pro komunální služby. Je určen těm, kdo odpovídají za komunální služby měst a obcí.
www.komunalweb.cz
Projekce zahradní, krajinná a GIS s.r.o.
Autorizovaný atelier zpracování PD úprav veřejných prostranství obcí, krajinné zeleně, pasporty zeleně a její posouzení, vyhodnocuje provozní bezpečnost stromů.
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a.s. se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Náš stěžejní sortiment tvoří odpadové pytle, sáčky, fólie a další PE výrobky.
ROYAL TECH s.r.o.
Zabýváme se realizacemi vnitřních sportovních podlah a povrchů v tělocvičnách, sportovních halách, obložením stěn, krytů topení, dodáním sportovního vybavení.
SDO Technika s.r.o.
Prodej servis a financování komunální a lesnické techniky.
SOME Jindřichův Hradec, s. r. o.
Společnost SOME Jindřichův Hradec, s. r. o., se zabývá prodejem zemědělské, komunální a lesnické techniky včetně poskytování prodejních služeb (servis, prodej náhradních dílů).
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Bezdrátové místní informační systémy, měřiče rychlosti, radiostanice nejen pro SDH.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o. patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci Internet ve státní správě a samosprávě (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec a finance.
Urbania, s. r. o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Lavičky, odpadkové koše, kolostavy, nádoby na květiny, orientační systémy a tabule, mapy, přístřešky.
Vega, spol. s r. o.
Nakladatelství časopisu Stavebnictví a interiér a Stavební technika a Těžební stroje. STAVEBNICTVÍ A INTERIÉR je nejstarší materiálově zaměřený časopis u nás.
WEBHOUSE, s.r.o.
WEBHOUSE, s. r. o. – dodáváme městům a obcím webové stránky s redakčním systémem vismo Online. Jsme lídrem na trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
WINCORP AGRI s.r.o.
Dodavatel komunální techniky a zařízení na zpracování odpadů.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.

Katalog

DAJBYCH, s. r. o.
Specializujeme se na přestavby terénních vozidel, včetně úprav pro obce a hasiče. Prodej a servis vozů Toyota a Land Rover. Offroad příslušenství.
Eibe Česko s.r.o.
Dodáváme herní prvky od předního světového výrobce vnitřního vybavení mateřských škol, dětských hřišť, skateparků a venkovních posiloven.
www.eibe-shop.cz
Rojek dřevoobráběcí stroje a.s.
Rodinná akciová společnost ROJEK dřevoobráběcí stroje má více než 90-ti letou tradici výroby dřevoobráběcích strojů a sídlí v Častolovicích.
SHOCart, spol. s r.o.
Mapy, cyklomapy, průvodce, venkovní mapy, trhací mapy, prodej dat, kalkulace. Dotazy a kalkulace: mapy@shocart.cz
Smaltovna Mišík, s. r. o.
Uliční tabule, domovní čísla, erby, znaky obcí, dopravní značky, hřbitovní štítky, označení psů, potrubní štítky, plasty, fólie, vodoměrné latě, informační systémy.
U-24, s. r. o.
U-24, s. r. o., ateliér pro urbanismus a územní plánování, se zabývá územním plánováním, krajinou, ochranou životního prostředí a zpracováním dat v GIS.
Vítězslav Smitka – Dřevovýroba BALKON
Vyrábíme certifikovaná dětská hřiště na venkovní použití, výstavba a rekonstrukce veřejných dětských hřišť s oplocením. Městský mobiliář a základní vybavení sportovišť.

Mediální partner

Časopis Obec a finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů.

Partneři a vystavovatelé na 37. DMO