Partneři a vystavovatelé na 34. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a. s.
Díky zázemí a know-how rakouské Erste Group má Česká spořitelna široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb, které může nabídnout jako optimální řešení. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění, jejichž řada se každoročně rozšiřuje o další tuzemské, ale i zahraniční ceny. V soutěži Fincentrum Banka roku 2010 titul Banka roku, posedmé v řadě byla zvolena Nejdůvěryhodnější bankou roku a stala se i vítězem v nové kategorii Banka bez bariér. V kategorii Stavební spořitelna roku se na třetím místě umístila Stavební spořitelna České spořitelny. Titul Pojišťovák roku získal Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny.
CCB – Czech Credit Bureau, a.s.
Společnost CCB – Czech Credit Bureau, a. s., je dodavatelem služeb firmám i veřejné správě. Je organizátorem Bankovního a nebankovního úvěrového registru. Poskytuje řadu dalších služeb, například nástroje pro řízení úvěrových rizik, nástroje pro hodnocení ekonomické situace obcí, neziskových organizací, firem a podnikatelů. Společnost CCB – Czech Credit Bureau, a. s., byla založena v roce 2000. Od roku 2005 je jejím jediným akcionářem mezinárodní skupina CRIF, založená v roce 1988.
Česká pošta, s. p.
Listovní služby – Balíkové služby – Czech POINT (Kontaktní místo veřejné správy) – Adresný a neadresný direct mail – Tisk a kompletace zásilek – SIPO (soustředěné inkaso plateb obyvatelstva) – Distribuce tisku a propagačních materiálů – Elektronické služby – CADR (centrální adresa) – Postsignum VCA (veřejná certifikační autorita) – Postsignum QCA (kvalifikovaná certifikační autorita) – REP (registrovaná elektronická pošta)
Národní koordinační skupina pro digitalizaci televizního vysílání
Národní koordinační skupina (NKS) je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí. Telefonní informační linka k přechodu na digitální televizní vysílání: 800 90 60 30
AISECO s. r. o.
Dodávky a služby v oborech klimatizace, vzduchotechnika, solární systémy, fotovoltaické elektrárny, chlazení, tepelná čerpadla a kopírovací stroje.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy.
Bel-Czech TRADE s. r. o.
Prodej a servis zemědělské a komunální techniky.
CERNIN s. r. o.
Výroba strojů s vertikálním systémem rozdružování s využitím v zemědělství, výrobě bioplynu a peletek a odpadovém hospodářství.
CIME s. r. o., Pelhřimov
Obchodní firma zabývající se poradenstvím, technologiemi, prodejem a servisem strojů pro komunální sféru (zimní, letní údržba, kompostárny).
COLMEX s. r. o.
Venkovní posilovací stroje pro všechny generace. Zpracování projektu od A do Z. Ukažte nám místo a ostatní nechte na nás.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r. o.
Prodej, výroba, montáž, servis systémů oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl, zemědělství. Zpracování cenové nabídky. Montáž po celé ČR. Životnost 40–70 let.
ELEKTROWIN a. s.
Kolektivní systém ELEKTROWIN zajišťuje oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu skupin 1, 2 a 6 (velké a malé domácí spotřebiče a el. nářadí a nástroje).
ELTODO-CITELUM, s. r. o.
Správa, provoz, údržba, obnova veřejného a slavnostního osvětlení měst a obcí, přisvícení přechodů pro chodce, architektonické osvětlení objektů.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
EUROGREEN CZ s. r. o.
Regenerace a rekonstrukce fotbalových hřišť, automatická závlaha Perrot, zahradní a parková technika Iseki, dodávky hnojiv a osiv.
FLORAVIL, s. r. o.
Květinový mobiliář Green City pro závěsné i pozemní oživení vzhledu veřejných prostranství. Ekologické PEHD květinové nádoby se zárukou 10 let.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba víceúčelových hřišť, tenisové kurty, umělé sportovní povrchy, umělé trávníky, hokejbaly, projektová činnost, dětské hřiště, sportoviště.
Geodetická kancelář KRAUS
Webové řešení geoinformačního systému pro obce i města – geoinformační systém GEOSENSE DESKTOP.
GEPRO spol. s r. o.
MISYS – GIS systém pro města a obce, přes 50 pasportů. Kompletní dodávka SW a dat, uživatelská podpora, výhodné služby. Široká síť partnerů.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a. s.
Univerzální pojišťovací ústav se zaměřením na pojištění majetku a odpovědnosti obcí a měst.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, výrobků z recyklátů a plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Husquarna Česko s. r. o.
Prodejce lesní a zahradní techniky pro údržbu obcí.
JD Rozhlasy s. r. o.
Výroba a montáž bezdrátových rozhlasů a veřejného osvětlení.
KARIM, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce dětských hřišť a městského mobiliáře s tradicí od roku 1992.
Kartografie PRAHA, a. s.
Výrobce atlasů, autoatlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěnných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
Malý hospodář
Prodej malé komunální techniky.
MATEICIUC a. s.
Přední český výrobce plastových produktů určených zejména pro stavebnictví s 20-letou historií.
Meva-Brno, s. r. o.
Obchodní firma zabývající se dodávkou a vybavení sběrných dvorů, dále dodávkou městského mobiliáře – laviček, košů, posypových nádob apod.
Miroslav Sádlík – MP design
Vyrábíme pružinová houpadla určena pro dětská hřiště, mateřské školy, zahrady a interiéry.
MODUS, spol. s r. o.
Výrobce zářivkových a výbojkových svítidel pro osvětlování kancelářských, výrobních a obchodních prostor. Tradiční dodavatel veřejného osvětlení.
PALA, s. r. o.
Zastoupení Philips Speech Processing – dodavatel diktovacích a záznamových systémů. Konferenční systémy Philips zajistí kvalitní záznam jednání rady nebo zastupitelstva.
P&L, spol. s r. o.
Prodej a servis komunální, zemědělské a lesní techniky, střediska Biskupice, Žďár n. S., Kroměříž, Hrubčice, V. Meziříčí, Šumperk.
Saternus s. r. o.
Výrobce kvalitních dětských hřišť na klíč, všechny výrobky jsou certifikované, pomoc s dotacemi, možnost nákupu i na splátky.
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Vyrábíme: erby měst a obcí, domovní čísla, tabule pro označení ulic, škol, úřadů, hasičských zbrojnic, dopravní značky, hrobová čísla, BOZP tabule.
SOME Jindřichův Hradec s. r. o.
Společnost SOME Jindřichův Hradec, s. r. o., se zabývá prodejem zemědělské, komunální a lesnické techniky včetně poskytování prodejních služeb (servis, prodej náhradních dílů).
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice nejen pro SDH, ozvučovací systémy, kamerové systémy, měřiče rychlosti.
TEWIKO systems, s. r. o.
Dodáváme včetně montáže produkty a služby v oblasti „Bezpečnosti silniční dopravy“. Realizace a montáž bezdrátového rozhlasu pro obce systém ROR digi.
Urbania, s. r. o.
Český výrobce prvků mobiliáře určeného pro veřejná prostranství. Zdarma zpracování cenové nabídky. Komplexní dodávka – studie, doprava, montáž.
WEBHOUSE, s. r. o.
WEBHOUSE, s. r. o., dodává městům a obcím webové stránky s redakčním systémem VISMO online. Jsme lídrem trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Váš poskytovatel informací z právní, daňové, účetní, mzdové a pracovní oblasti v elektronické (CD/DVD, internet, PDA) nebo tištěné (knihy, časopisy) podobě.

Katalog

AQUAPOL spol. s r. o.
Vysušování zdiva bezkontaktní technologií.
ČERVINKA-CZECH REPUBLIC s. r. o.
Společnost ČERVINKA-CZECH REPUBLIC s. r. o., je výrobcem hasicích přístrojů a také provádí pravidelné roční kontroly hasících přístrojů po celé České republice.
Československá obchodní banka, a. s.
ČSOB je významným poskytovatelem finančních služeb v ČR. Své služby nabízí všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům a také korporátní klientele.
EIBE ČESKO s. r. o.
Dodáváme herní prvky pro dětská hřiště, překážky pro skateparky, vnitřní vybavení mateřských škol a dětské hračky.
www.eibe-shop.cz
Fispoclean s. r. o.
Prodej – servis – půjčovna úklidové a čistící techniky – vysavače, mycí stroje, zametací stroje, vysokotlaké čističe, extraktory, sněhové frézy.
Linde Praha, a. s.
Linde Praha, a. s. vydává právnickou a ekonomickou literaturu a časopisy a má knihkupectví v Praze 1, Opletalova 35 (proti hlavnímu nádraží) a v Olomouci na PF.
www.linde-nakladatelstvi.cz
Projekční kancelář Wach, s. r. o.
Projekční a poradenská činnost ve výstavbě bazénů. Koncepční studie, projekce bazénových technologií, vytápění, větraní a MaR.
Smitka Vítězslav, Dřevovýroba BALKON
Vyrábíme certifikovaná dětská hřiště na venkovní použití, výstavba a rekonstrukce veřejných dětských hřišť s oplocením. Městský mobiliář a základní vybavení sportovišť.
TENNIS Zlín, a. s.
Projekce a realizace: sport. povrchy vnitřní i venkovní, pvc, palubkov. podlaha, umělé trávníky, dopad. plochy pro dět. hřiště vč. sport. vybavení.
TOP-ENVI Tech Brno, spol. s r. o.
Komplexní služby v ekologii, energetice a přidružených oblastech, dotace, energeticky úsporné projekty na klíč.

Partneři a vystavovatelé na 33. DMO