Partneři a vystavovatelé na 33. DMO

Generální partner

Hlavní partner

Mediální partner

Firemní prezentace

Komerční banka, a. s.
Komerční banka patří k nejvýznamnějším bankovním institucím v ČR a v regionu střední a východní Evropy. Je součástí mezinárodní skupiny Société Générale a poskytuje komplexní služby drobného, podnikového, municipálního a investičního bankovnictví. Další společnosti finanční skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, spotřebitelské úvěry a pojištění.
Národní koordinační skupina pro digitalizaci televizního vysílání
Národní koordinační skupina (NKS) je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí. Telefonní informační linka k přechodu na digitální televizní vysílání: 800 90 60 30
ATJ special s. r. o.
Velkoobchod s vodárenským materiálem: šoupátka, hydranty, opravný a spojovací materiál, mosazné a plastové fitinky, vodoměry, kulové ventily, regulační ventily.
AŽD Praha, s. r. o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné a výstražné systémy, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, veřejné osvětlení, radary a semafory, světelné panely.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r. o.
Prodej – výroba – montáž – servis systémů oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl, zemědělství. Zpracování cenové nabídky. Montáž po celé ČR. Životnost 40 – 70 let.
ELTODO-CITELUM, s. r. o.
Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení, veřejných a věžních hodin. Návrhy a realizace slavnostního a architektonického osvětlení.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
GEPRO spol. s r. o.
Geografický informační systém MISYS pro města a obce, dodávky dat a komplexní služby, uživatelská podpora, široká síť partnerů.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
Husquarna Česko s. r. o.
Prodejce lesní a zahradní techniky pro údržbu obcí.
ITALIA – INTERIER s. r. o.
Přímý dovozce italského kancelářského nábytku a školního nábytku s obchodním zastoupením po celé ČR.
KARIM, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce dětských hřišť a městského mobiliáře pro Vás v roce 2010 připravil výrazně rozšířenou nabídku. Nové moderní designy, trvanlivé materiály, využití IT technologií.Více jak 100 nových produktů.
Kartografie PRAHA, a. s.
Výrobce atlasů, autoatlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěnných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
Lubomír Straka – FLORA SERVIS
Výroba a instalace prvků pro dětská hřiště. Všechny herní prvky jsou certifikované dle platných norem pro dětská hřiště.
MODUS, spol. s r. o.
Výroba interiérových zářivkových svítidel, průmyslových svítidel a světlometů. Tradiční výrobce svítidel pro veřejné osvětlení.
P&L, spol. s r. o.
Dodáváme komunální traktory KIOTI od 22 do 90 koní s příslušenstvím na letní i zimní údržbu.
PFT, s. r. o.
PFT, s. r. o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší problémy: regulace odtoku z odlehčovacích komor a dešťových nádrží, pneumatická doprava splašků.
PRESSKAN system, a. s.
Dodavatel tlakové kanalizace PRESSKAN®.
Processes a. s./Axen, s. r. o.
Příprava žádostí a administrace projektů z fondů EU. Poradenství – ekonomické a procesní řízení. Tvorba, správa a aktualizace strategických plánů rozvoje.
www.axen.cz
PROFI sekačky
R.D.Engineering, s.r.o.
Jsme nezávislá česká společnost specializující se v oblasti radiokomunikačních systémů, radiostanic a systémů pro varování a vyrozumívání obyvatelstva
SATERNUS Sp. zo. o. organizační složka
Firma SATERNUS působí na trhu s dětskými hřišti od r. 1993. Naším cílem je profesionální a komplexní aranžmá dětských hřišť. Nabízíme projekční služby, montáž a servis.
SOME Jižní Morava s. r. o.
Dodavatel komplexních technologií pro minimalizaci dřevního odpadu z veřejné zeleně. Technika pro úklid obcí. Dodávky vybavení sběrných dvorů.
SOVT-RADIO s. r. o.
Bezdrátové místní informační systémy (bezdrátové rozhlasy)
TEWIKO systems, s. r. o.
Realizace a montáž bezdrátového rozhlasu pro obce ROR digi, přenosné ozvučovací systémy, montáž sirén, Dodáváme včetně montáže i produkty a služby v oblasti Bezpečnost silniční dopravy"."
www.ukazatelrychlosti.cz
Treewalker, s. r. o.
Odborná péče o Vaše stromy. Komplexní dodávky arboristických prací: výsadba, řez, vazby, kácení, štěpkování. Dendrologické průzkumy, plány péče a posudky.
Triada, spol. s r. o.
Munis – informační systémy pro města a obce, iMunis SMiS – portál obce pro komunikaci s občany, Obec & finance – odborné periodikum pro finanční otázky měst a obcí, Deník veřejné správy na internetu, konference, semináře a školení pro pracovníky ve veřejné správě – vzdělávací instituce akreditovaná MV ČR.
Urbania, s. r. o.
Nabízíme komplexní řešení veřejných prostranství. Dodáváme kvalitní, vysoce odolné a estetické prvky mobiliáře a certifikované výrobky pro komunikace.
www.mestskymobiliar.cz
WEBHOUSE, s. r. o.
Webhouse, s. r. o. dodává městům a obcím webové stránky s redakčním systém VISMO online. Jsme lídrem trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Váš poskytovatel informací z právní, daňové, účetní, mzdové a pracovní oblasti v elektronické (CD/DVD, internet, PDA) nebo tištěné (knihy, časopisy).

Katalog

eibe Česko s. r. o.
Naše firma dodává herní prvky pro dětská hřiště, překážky pro skateparky, vnitřní vybavení mateřských škol a hračky.
www.eibe-shop.cz
ENHOF Karol
Informační skříňky, městský mobiliář.
FUNNY SPORT s. r. o.
Specializovaná stavební dodavatelská firma pro sportovní stavby, víceúčelová hřiště, tenisové kurty, umělé sportovní povrchy. Poskytujeme konzultační a technickou pomoc. Projekty.
GGP CZECH REPUBLIC s. r. o.
Největší evropský výrobce zahradní, komunální a zimní techniky značky STIGA,STIGA-originální švédská kvalita!
K & K Řemesla s. r. o.
Materiál k přípravě voleb 2010.
MEVATEC s. r. o
Firma Mevatec s.r.o. se zabývá dodávkami následujícího sortimentu: nádoby na odpad, velkoobjemové kontejnery, městský mobiliář, vybavení sběrných dvorů, olejové hospodářství, skladování, dílenské vybavení, kancelářské vybavení, manipulační technika.
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb (plošná, zámková, tvarovaná, litá), zdících materiálů (tvarovky FACE BLOCK, rumplované kameny CRASH BLOCK, betonové cihly lícové), zahradních stěn, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Výroba smaltovaných tabulí, domovních čísel, uličních tabulí, státních znaků, erbů obcí a měst, informační značení, označení autobusových zastávek.
TENNIS Zlín, a. s.
TENNIS Zlín a.s. projektuje a realizuje vnitřní a venkovní sportovní plochy: umělé povrchy, umělé i přírodní trávníky na hřištích, kurtech, v tělocvičnách a dětská hřiště s pružnými dopadovými plochami, včetně dodávek vybavení a herních prvků.

Partneři a vystavovatelé na 32. DMO