Partneři a vystavovatelé na 32. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a. s.
Díky zázemí a know-how rakouské Erste Group má Česká spořitelna široké portfolio kvalitních finančních produktů a služeb, které může nabídnout jako optimální řešení. Je velmi kvalifikovaným a spolehlivým partnerem při komunálním financování měst a obcí. Široká škála finančních produktů zahrnuje vedle klasického bankovnictví i leasingové, investiční, factoringové a konzultační služby, kterými může Česká spořitelna dokonale vyjít vstříc i těm nejnáročnějším požadavkům klientů. Právě jedinečná kvalita služeb vynesla České spořitelně řadu prestižních ocenění, jejichž řada se každoročně rozšiřuje o další tuzemské, ale i zahraniční ceny. V soutěži Fincentrum Banka roku 2009 si odnesla Česká spořitelna titul Banka roku. V hlasování veřejnosti byla pošesté zvolena Nejdůvěryhodnější bankou roku. Generální ředitel Gernot Mittendorfer získal titul Bankéř roku.
Česká pošta, s. p.
Doplňkové služby pro uživatele datových schránek – Listovní služby – Balíkové služby – Czech POINT (Kontaktní místo veřejné správy) – Adresný a neadresný direct mail – Tisk a kompletace zásilek – SIPO (soustředěné inkaso plateb obyvatelstva) – Distribuce tisku a propagačních materiálů – Elektronické služby – CADR (centrální adresa) – Postsignum VCA (veřejná certifikační autorita) – Postsignum QCA (kvalifikovaná certifikační autorita).
ELEKTROWIN a. s.
Kolektivní systém ELEKTROWIN zajišťuje oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na skupiny 1, 2 a 6 (velké domácí spotřebiče, malé domácí spotřebiče a elektrické nářadí a nástroje).
E.ON Česká republika, s. r. o.
Energetická skupina E.ON v České republice operativně realizuje a aplikuje strategii E.ON na českém trhu. E.ON Česká republika, s. r. o., je zodpovědná za realizaci strategických rozhodnutí a poskytování servisních služeb. E.ON Energie, a. s., je zodpovědná za oblast výroby a obchodování s elektrickou energií. E.ON Distribuce, a. s., je zodpovědná za oblast provozování distribuční soustavy.
Národní koordinační skupina pro digitalizaci televizního vysílání
Národní koordinační skupina (NKS) je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí. Telefonní informační linka k přechodu na digitální televizní vysílání: 800 90 60 30
Agentura KDV Czech v. o. s.
Provádíme elektronicky veřejné zakázky, výběrová řízení, dražby a on-line aukce. Certifikované prostředí atestované MVČR. Jsme držitelé ISO 9001 a 27001.
AQ SPOL s. r. o.
Výroba, prodej čerpací techniky. Servis, montáž výrobků firem EBARA, ELBI, SUNOTO a výroba kalových čerpadel AQK a technologických celků pro systémy TK obcí.
Arboeko s.r.o.
Firma Arboeko s.r.o. je největším českým pěstitelem širokého sortimentu dřevin. V naší nabídce naleznete – soliterní a alejové stromy, mladé alejové stromy, okrasné keře a jehličnany.
Artechnic-Schréder a. s.
Osvětlovací soustavy pro veřejné, dekorativní a slavnostní osvětlení, osvětlení tunelů, sportovišť a přechodů pro chodce, svítidla LED & Green Light.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné a výstražné systémy, kamerové systémy, veřejné osvětlení, bezdrátové rozhlasy, radary a semafory, světelné panely.
CIME, s. r. o.
Dodavatel profesionální techniky pro použití v komunální sféře a údržbu zelených ploch (traktory, sekačky, vyžínací ramena, fukary, komunální vysavače atd.).
DIRICKX BOHEMIA spol. s r. o.
Prodej – výroba – montáž – servis plotů a doplňků pro oplocení pro domy, zahrady, zemědělství, průmysl. Zpracování cenové nabídky. Montáž po celé ČR. 180 odstínů.
ECHOTON, a. s.
Dodávky, servis a údržba systémů: bezdrátových obecních rozhlasů, radiostanic a radiových sítí, monitorování provozu vozidel pomocí GPS.
ELTODO-CITELUM, s. r. o.
Správa, provoz a údržba veřejného osvětlení, veřejných a věžních hodin. Návrhy a realizace slavnostního a architektonického osvětlení.
ELVA PROFI s. r. o.
Specialista na kompostování, štěpkování, sečení, mulčování, úklid obcí a zimní údržbu. Prodej komunální, zahradní a stavební techniky a nářadí..
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
GB – geodézie, spol. s r. o.
Kompletní geodetické práce a služby v oblasti zeměměřičství a geografických informačních systémů GIS vč. technických map měst a obcí a digitalizace.
GEPRO spol. s r. o.
Geografický informační systém Misys pro města a obce, dodávky dat a komplexní služby.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
JD rozhlasy s. r. o.
Výroba a montáž bezdrátového rozhlasu.
KARIM, spol. s r. o.
Karim, spol. s r.o., je tradičním českým výrobcem dětských hřišť a městského mobiliáře od roku 1992. Kompletní servis od počáteční studie až po montáž, nebo následné revize.
Kartografie PRAHA, a. s.
Výrobce atlasů, autoatlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěnných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS CZECH, spol. s r. o.
Dodavatel komplexního řešení tisku – optimalizace nákladů, prodej a pronájem tiskových zařízení včetně poskytování dokonalých služeb v oblasti tisku.
MODUS, spol. s r. o.
Výroba interiérových zářivkových svítidel, průmyslových svítidel a světlometů. Tradiční výrobce svítidel pro veřejné osvětlení.
PRESKAN system, a. s.
Dodavatel tlakové kanalizace PRESSKAN®.
Saternus – dětská hřiště
Vyrábíme, prodáváme a montujeme prvky pro dětská hřiště. Nabízíme mj. hrací soupravy, houpačky, houpadla, pískoviště, lanové prolézačky a také městské doplňky. Součástí nabídky jsou prvky pro sport a rekreaci.
SOME Jižní Morava s. r. o.
Významný dodavatel komunální techniky pro obce a města ČR. Nabídka traktorů a techniky pro BRO včetně techniky pro celoroční údržbu obce.
SOVT-RADIO s. r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, radiostanice, GPS aplikace.
TEWIKO systems, s. r. o
Společnost TEWIKO systems, s. r. o. nabízí: realizaci a montáž bezdrátového rozhlasu pro obce ROR digi, prenosné ozvucovací systémy, montáže sirén. Dodáváme vcetne montáže i produkty a služby v oblasti Bezpecnosti silnicní dopravy"."
www.ukazatelrychlosti.cz
TRADICE SLOVÁCKA, o. p. s.
Šití krojů, praní a žehlení, tkané výrobky, dárkové předměty, vzdělávací akce.
Triada, spol. s r. o.
Munis – informační systémy pro města a obce, iMunis SMiS – portál obce pro komunikaci s občany, Obec & finance – odborné periodikum pro finanční otázky měst a obcí, Deník veřejné správy na internetu, konference, semináře a školení pro pracovníky ve veřejné správě – vzdělávací instituce akreditovaná MV ČR.
Urbania, s. r. o.
Nabízíme komplexní řešení veřejných prostranství. Dodáváme kvalitní, vysoce odolné a estetické prvky mobiliáře a certifikované výrobky pro komunikace.
www.mestskymobiliar.cz
Velebný & Fam, s. r. o.
Vyšíváme vlajky, prapory, nástěnné znaky, stolní vlaječky vč. stojánků, žerdě a stojany k vlajkám, nášivky, heraldická kancelář, smaltované informační tabule.
WEBHOUSE, s. r. o.
Webhouse s. r. o. dodává městům a obcím webové stránky s redakčním systém VISMO online. Jsme lídrem trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer ČR, a. s. – Váš poskytovatel komplexního systému právních informací ASPI, s kterým získáte aktuální a kompletní stav pramenů práva v České republice.

Katalog

AISECO s. r. o.
Dodávky a služby v oborech klimatizace, vzduchotechnika, solární systémy, totovoltaické elektrárny, chlazení, tepelná čerpadla a kancelářská technika.
ČERVINKA – CZECH REPUBLIC s. r. o.
Společnost Červinka – Czech Republic s. r. o. je výrobcem hasících přístrojů a také provádíme pravidelné roční kontroly hasicích přístrojů po celé České republice. Naše hasící přístroje jsou certifikovány dle Evropské normy EN3/7. Výrobky dodáváme téměř do celé Evropy.
ETRA Light s. r. o.
Energetické analýzy VO, dodávky a design hliníkových stožárů, dodávky svítidel, vizualizace osvětlovacích soustav, 3D modely
FLORAVIL, s. r. o.
Floravil, s.r.o. – francouzský květinový mobiliář Green City s desetiletou zárukou pro osvěžení vzhledu veřejných prostranství i našich měst a obcí.
FUNNY SPORT s. r. o.
Specializovaná stavební dodavatelská firma pro sportovní stavby, víceúčelová hřiště, sportovní areály. Poskytujeme konzultační a technickou pomoc. Projekty.
HW – PANTY s. r. o.
Sanace – vysoušení zdiva mechanickými metodami se 100% účinkem a zárukou. Nerez ocelové desky HW. Podřezání zdiva. PE folie. Rychle – odborně – levně.
Karol ENHOF
Firma ENHOF působí na trhu od roku 1992. Zabývá se výrobou, dodávkou a montáží městského mobiliáře a reklamních panelů.Dodáváme standartní výrobky dle našeho katalogu nebo vyrábíme mobiliář a ostatní výrobky na zakázku dle požadavků zákazníka.
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb (plošná, zámková, tvarovaná, litá), zdících materiálů (tvarovky FACE BLOCK, rumplované kameny CRASH BLOCK, betonové cihly lícové), zahradních stěn, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Výroba smaltovaných tabulí, domovních čísel, uličních tabulí, státních znaků, erbů obcí a měst, informační značení, označení autobusových zastávek.

Partneři a vystavovatelé na 31. DMO