Partneři a vystavovatelé na 30. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Firemní prezentace

Česká spořitelna, a. s.
Česká spořitelna (člen významné středoevropské finanční skupiny Erste Group) je důvěryhodným partnerem pro většinu českých měst a obcí. Česká spořitelna poskytuje městům a obcím komplexní služby s individuálním přístupem prostřednictvím zkušených bankovních specialistů. Představitelé měst a obcí naleznou profesionální servis i vysoký komfort v široké síti poboček Česká spořitelny. Česká spořitelna také patří k leaderům trhu v oblasti podpory měst a obcí při financování projektů podporovaných z fondů EU.
Česká pošta, s. p.
Listovní služby – Balíkové služby – Czech POINT (Kontaktní místo veřejné správy) – Adresný a neadresný direct mail – Tisk a kompletace zásilek – SIPO (soustředěné inkaso plateb obyvatelstva) – Distribuce tisku a propagačních materiálů – Elektronické služby – CADR (centrální adresa) – Postsignum VCA (veřejná certifikační autorita) – Postsignum QCA (kvalifikovaná certifikační autorita) – REP (registrovaná elektronická pošta)
ELEKTROWIN a. s.
Kolektivní systém Elektrowin zajišťuje oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na skupiny 1, 2 a 6 (velké domácí spotřebiče, malé domácí spotřebiče a elektrické nářadí a nástroje).
E.ON Česká republika, s. r. o.
Energetická skupina E.ON v České republice operativně realizuje a aplikuje strategii E.ON na českém trhu. E.ON Česká republika, s. r. o., je zodpovědná za realizaci strategických rozhodnutí a poskytování servisních služeb. E.ON Energie, a. s., je zodpovědná za oblast výroby a obchodování s elektrickou energií. E.ON Distribuce, a. s., je zodpovědná za oblast provozování distribuční soustavy.
ART METALl CZ s. r. o.
ART METAL CZ s.r.o. a SITECO CZ s.r.o. – vše pro veřejné osvětlení měst a obcí. Výroba, prodej, návrhy, výpočty, pasporty VO a mnoho dalších činností.  
Artechnic-Schréder a. s.
Artechnic-Schréder a. s., se zabývá projekcí, výrobou a dodávkami svítidel pro veřejné, dekorativní, slavnostní osvětlení, osvětlení hřišť, sportovišť a tunelů.
ASPI, a. s.
Váš poskytovatel komplexního systému právních informací ASPI, s kterým získáte aktuální a kompletní stav pramenů práva v České republice.
AUTO SAS s. r. o. Solenice
Prodej nových a repasovaných vozidel značky MULTICAR, servis, náhradní díly, komunální nástavby.
AŽD PRAHA s. r. o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné systémy s napojením na složky IZS (JSVV), bezdrátové a drátové rozhlasy, reproduktory, ústředny, radary, informativní zobrazování jedoucích vozidel, bezdrátové řečnické ozvučovací systémy, megafony, světelné panely, časomíry do sportovních areálů a hal.
Decentralizované čištění odpadních vod USBF Technology Brno
Vhodné pro malé a střední obce (od 500 do 5000 EO), výrazná úspora oproti systému s rozsáhlou kanalizační sítí, certifikace Evropské Unie, nejvyšší standardy vyčištěné vody, jednoduché metody financování a dotací EU.
ECHOTON, a. s.
Dodávky a servis: systémů pro monitorování vozidel pomocí GPS, bezdrátových systémů pro obecní rozhlas, radiostanic, navigačních přístrojů, služeb sítě UFON..
EKKL a. s.
Sportovní stavby.
EMPEMONT s. r. o.
Firma EMPEMONT – bezdrátové rozhlasy, radarové měřiče rychlosti (již od 39 900 Kč) s možností ovládání i semaforu, kamerové systémy, veřejné osvětlení aj. Nadstandardní služby, přístup a servis.
Funny Sport s. r. o.
Specializovaná sportovní firma pro realizaci hřišťových ploch a výstavbu sportovišť s působností v České republice a Slovenské republice – víceúčelové hřiště Funny Sport – 12 typů.
GB-geodezie, spol. s r. o.
Přední zeměměřičská firma – geodetické práce a služby, GIS, technické mapy měst, digitalizace.
GEOMETRA OPAVA, spol. s r. o.
3D vizualizace území, GIS MISYS, pasporty komunikací, VO apod., skenování mapových podkladů, digitalizace ÚPD.
GEPRO spol. s r. o.
GIS systémy Misys a Misys-Web pro města a obce, včetně dodání dat, komplexních služeb a systémové integrace. Webová služba K-Mapy pro online informace z ISKN.
Husqvarna Česko s. r. o. – o. z. Jonsered
Jonsered je tradiční výrobce kvalitního sortimentu lesní a zahradní techniky pro údržbu obcí.
INGE BRNO, s. r. o.
Prodej a servis užitkové techniky pro údržbu obcí – zametací stroje, nosiče nástaveb do 3,5 t, komunální vysavače, čtyřkolky, traktorové sekačky.
JD ROZHLASY s. r. o.
Výrobce bezdrátových obecních rozhlasů, ukazatelů rychlosti a zabezpečovacích systémů.
JUTA a. s.
Dodavatel a výrobce umělých trávníků, výrobce tkaných a netkaných geotextilií a hydroizolačních folií.
Kartografie PRAHA, a. s.
Výrobce atlasů, turistických map a průvodců, plánů měst, venkovních tabulí a nástěných map, zhotovených na zakázku dle přání zadavatele.
MODUS, spol. s r. o.
Výroba interiérových zářivkových svítidel, průmyslových svítidel a světlometů. Tradiční výrobce svítidel pro veřejné osvětlení.
NEPTUN PRESKAN, spol. s r. o.
Výroba a montáž tlakové kanalizace systémů Presskan®.
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Výroba smaltovaných tabulí – uliční tabule, domovní čísla, erby měst a obcí, bezpečnostní, reklamní a státní znaky.
SOME Jižní Morava s. r. o.
Významný dodavatel komunální techniky pro efektivní zimní a letní údržbu měst a obcí. Dovozce komunálních traktorů BCS, štěpkovačů PEZZOLATO a mulčovačů AGRIMASTER.
SOME Sever s. r. o.
Společnost SOME Sever s. r. o. je osvědčeným dodavatelem komunální techniky pro celoroční údržbu měst a obcí.
SOVT-RADIO s. r. o.
Bezdrátové městské a obecní informační a varovné systémy.
Stavby silnic a železnic, a. s.
Přední firma v oboru dopravního stavitelství v ČR.
Triada, spol. s r. o.
Munis – informační systémy pro města a obce, iMunis SMiS – portál obce pro komunikaci s občany, Obec & finance – odborné periodikum pro finanční otázky měst a obcí, Deník veřejné správy na internetu, konference, semináře a školení pro pracovníky ve veřejné správě – vzdělávací instituce akreditovaná MV ČR.
Urbania, s. r. o.
Nabízíme komplexní řešení veřejných prostranství. Dodáváme kvalitní, vysoce odolné a estetické prvky mobiliáře a certifikované výrobky pro komunikace.
Velebný & Fam, s. r. o.
Ruční a strojní vyšívání – slavnostní a venkovní prapory, nástěnné znaky, stolní vlaječky, nášivky, pamětní stuhy, žerdě, stojánky.
WEBHOUSE, s. r. o.
Výroba (od 1900 Kč) a provoz webu (od 150 Kč/měsíc bez DPH). Stránky můžete aktualizovat sami redakčním systémem vismo s názorným prostředím nové generace (Edituj, co vidíš). Máme přes 1 400 zákazníků a obchodní síť po celé ČR.

Katalog

Alter-eko s. r. o.
Společnost Alter-eko nabízí především solární kolektory, tepelná čerpadla, fotovoltaické solární panely a výhodné kombinace těchto zdrojů.
Autobusové čekárny a městský mobiliář – Vendula Nosálková
Zabýváme se převážně výrobou autobusových čekáren pro menší města a obce.
Bazény, sauny, solária & wellness
5. ročník mezinárodního odborného veletrhu bazénových technologií, saun, solárií a wellness. 19. – 22. března 2009, PVA Letňany. Veletrh, vč. doprovodných programů a veřejné celostátní soutěže BAZÉN ROKU, je určen pro odbornou veřejnost a pro zástupce krajů, měst a obcí.
ČSOB
ČSOB je největší bankou se sídlem v České republice a střední Evropě měřeno hodnotou aktiv. Jako univerzální banka nabízí plný rozsah bankopojišťovacích produktů a služeb pro fyzické osoby a firmy. Obchodní profil ČSOB rovnoměrně zahrnuje segmenty retailová klientela (FO), malé a střední podniky, korporátní klientela, finanční trhy a privátní bankovnictví.
DSB EURO s. r. o.
DSB EURO s. r. o. – slévárna vyrábějící odlitky umělecké litiny, šedé a tvárné litiny, ocelolitiny a modelová zařízení z kovu, dřeva a pryskyřice.
EVECO Brno, s. r. o.
Zařízení pro ekologii a energetiku. Vysoce účinné kotle pro energetické využití biomasy a fytomasy. Termické procesy a čištění spalin.
HAPPY WORLD s. r. o.
Předstravujeme Vám společnost Happy World, jejíž hlavním zaměřerním je výstavba a rekonstrukce dětských hřišť. Všechny výrobky společnosti Happy World jsou schváleny orgánem TÜV CZ a certifikovány v souladu s ČSN 1176.
Hydropol ČR spol. s r. o.
Hydropol ČR spol. s r. o., je firma specializovaná na bezkontaktní odvlhčování zdiva všech druhů staveb, a to bez mechanických či chemických zásahů.
JANITES s. r. o.
VAŠE OPTIMÁLNÍ ŘEŠENÍ NAKLÁDÁNÍ S BIOODPADEM – inovační, efektivní a finančně nenáročná patentovaná technologie.
Nakladatelství Dr. Josef Raabe, s. r. o.
Nakladatelství Raabe má na českém trhu již 12 let tradici a specializuje se na odborné publikace. Jedním z hlavních zájmů je vydávání příruček pro starosty.
NEKAP, s. r. o.
Výroba hydroizolací.
O-CONSULT s. r. o.
Provedeme účetnictví neziskových organizací, auditorské ověření čerpání dotací a grantů, připravíme a provedeme finanční audit, přezkoumáme hospodaření.
PEMAR, spol. s r. o.
PLASTOVÝ OBALOVÝ MATERIÁL – pytle, folie, plachty, hadice, polohadice, sáčky, tašky barevné i čiré, s tiskem i bez, z IGELITU, MIKROTENU, POLYPROPYLENU, CELOFÁNU, dodávky do 2 dnů, doprava zdarma.
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb (plošná, zámková, tvarovaná, litá), zdících materiálů (tvarovky FACE BLOCK, rumplované kameny CRASH BLOCK, betonové cihly lícové), zahradních stěn, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
Sport Tech
1. ročník mezinárodního odborného veletrhu sportovních staveb, jejich technologií a vybavení. 19. – 22. března 2009, PVA Letňany. Veletrh, vč. doprovodných programů, je určen pro odbornou veřejnost a pro zástupce krajů, měst a obcí.
TopolWater, s. r. o.
Projektování, výroba, prodej, servis a provozování biologických čistíren odpadních vod – domovní ČOV TOPAS, pro obce ČOV MONOBLOK-T a FLEXIDIBLOK.

Partneři a vystavovatelé na 29. DMO