Partneři a vystavovatelé na 45. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partner

Firemní prezentace

Komerční banka, a.s.
Komerční banka je mateřskou společností Skupiny KB a je součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Patří mezi přední bankovní instituce v České republice a v regionu střední a východní Evropy. Je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, municipálního, podnikového a investičního bankovnictví. Další společnosti Skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, leasing, spotřebitelské úvěry a pojištění.
ECO LED SOL s.r.o.
ECO LED SOL je specialista na výměnu veřejného osvětlení v obcích s garantovanou úsporou a bez vstupní investice, pomocí metody EPC a přenesené správy. Je součástí skupiny Eurolux Group, a. s., která se již 20 let věnuje projekci a realizaci osvětlení a interiérů ve všech tržních segmentech.
ICT UNIE z.s.
Posláním ICT Unie je být respektovanou profesní organizací ICT průmyslu odstraňující bariéry brzdící rozvoj informačních a komunikačních technologií ve prospěch spotřebitelů. Chceme být partnerem i oponentem vládě České republiky v projektech podporujících směřování k evropské informační společnosti a modernímu výkonu státní a veřejné správy pracující efektivně pro občany i podnikatelský sektor.
Agrostis Trávníky, s.r.o.
Prodej a výroba travních a travobylinných směsí, prodej hnojiv, chemie a zahradní mechanizace.
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION je českým výrobcem venkovních vlajek, tradičních praporů, obecních symbolů a souvisejících produktů. Nabízí profesionální služby od originálního návrhu až po precizní výrobu.
ALFA PROFI s.r.o.
10 let zkušeností v oboru. Spolehlivá, cenově dostupná komunální technika. Dotační poradenství, financování, dlouhodobý pronájem – minimum starostí pro zákazníka. Kvalitní servis, prodej náhradních dílů.
Archconsulting, s.r.o.
Projekt Obcejinak.cz se zaměřuje na pomoc malým a středním obcím s úvěry, řeší otázku nakládání s odpady a rovněž pomáhá v oblasti úspor elektřiny a zemního plynu. Zařídí za Vás veřejnou zakázku.
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
Varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, úsekové měřiče rychlosti, informativní měřiče, zpomalovací semafory, řečnické systémy, dopravní zrcadla, fotopasti, veřejné osvětlení
Bonita Group Service s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
Cernin s.r.o.
Výroba a prodej krmných míchacích vozů, mobilních kompostáren, dezintegrátorů pro bioplynové stanice a pojízdných provozních nádrží na motorovou naftu.
COLMEX s. r. o.
COLMEX s.r.o. patří počtem téměř 700 realizací mezi největší české výrobce a dodavatele street workoutu – venkovních posilovacích strojů pro všechny generace. Kompletní realizace na klíč. Vše skladem.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o.
Prodej, výroba a servis oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl a zemědělství. Montáž po celé ČR.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, úsekové či okamžité měření rychlosti, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Prodej a servis technologií pro zpracování bioodpadů kompostováním, dále komunální technika, kolové nakladače a traktory, mulčovače, štěpkovače, rotační síta atd.
Euroforum Group, a. s.
Komplexní podpora financování a projektové přípravy, realizace a uvedení do provozu staveb zejména v oblasti energetických úspor, vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod. Dotační management.
EUROGREEN CZ s.r.o.
Komplexní nabídka služeb a produktů pro sportovní areály a obce, nabídka komunální a zahradnické techniky značek ISEKI, MEGA, ZEMMLER.
www.iseki.cz
FLORA SERVIS s.r.o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště, venkovního fitness zařízení. Nabídka provedení „Hřiště na klíč“, od projektu až po realizaci.
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geosense s.r.o.
Geosense je špičkou v oboru online mapových informačních systémů. Naše řešení zobrazuje územní plány, inženýrské sítě a pasportní vrstvy v jedné mapě. Pomáhá obcím pečovat a evidovat majetek.
GEPRO spol. s r.o.
Snadná obsluha, spolehlivost řešení, aktuální údaje, moderní technologie. To vše oceňují uživatelé systémů MISYS a Geoportál GEPRO, nejrozšířenějšího GIS řešení v České republice. Jsme tady pro vás.
Gold Return, s.r.o.
Firma se zabývá výstavbou a renovacemi sportovišť. Naše servisní služby zahrnují posudky, návrhy renovací a ekonomické realizace sportovních povrchů, oplocení a mantinelů.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s.
Pojištění majetku, odpovědnosti, úrazu i vozidel pro jednotlivce, podnikatele, bytová družstva, obce, zájmová sdružení. Pojištění členů sborů dobrovolných hasičů.
HPN projekt s.r.o.
Pasportizace místních komunikací. Pasporty a projekty dopravního značení. Prodej a montáž dopravního značení.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut pro veřejnou správu Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MV ČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
I-tec Czech, spol. s r.o.
I-tec Czech, spol. s r.o., se zabývá prodejem komunálních vozidel a nástaveb již 19 let. Na český trh dodáváme lehká užitková vozidla značky Piaggio, Bonetti a Victoria Giotti.
IVRATECH-CZ s.r.o.
Zajišťujeme na celé Moravě prodej a servis komunální techniky. Specializujeme se na dodávku strojů a vybavení pro sběrné dvory, kompostárny a stroje pro snížení imisní zátěže.
Kamstrup A/S - organizační složka
Renomovaný výrobce a dodavatel měřičů energií, vodoměrů a odečtových systémů. Nabízí řešení, které Vám ušetří starosti, čas i peníze při správě Vaší vodovodní sítě.
Komunální technika, s.r.o.
Společnost Komunální technika, s.r.o. dodává městský mobiliář, podzemní kontejnery, plastové popelnice a kontejnery.
LASKI, s.r.o.
Firma LASKI, s.r.o., se zabývá výrobou komunální techniky. Mezi stěžejní stroje patří frézy na pařezy, štěpkovače, drážkovače, zametací kartáče, vysavače na listí atd.
MEVA-TEC s.r.o.
MEVA-TEC s.r.o. je dodavatelem výrobků z oblastí vybavení měst a obcí, nádob na odpad a olejového hospodářství, dále ze sortimentu vybavení sběrných dvorů. Působí od roku 1995.
MINAM servis a.s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky značky MULTICAR, HAKO Citymaster včetně prodeje náhradních dílů a nástaveb zimní a letní údržby MULTICAR, HAKO.
mmcité 1, a. s.
mmcité, nejen výrobce a prodejce kvalitního městského mobiliáře. Také partner všem, kteří chtějí vytvořit ve veřejném prostoru něco mimořádného. Oslovujeme všechny, cílem je dokonalý projekt.
MODUS, spol. s r. o.
Český výrobce osvětlení od roku 1994. Svítidla pro kancelářské, průmyslové a veřejné osvětlení. Venkovní osvětlení s LED zdroji či pro výbojky.
Neogenia s.r.o.
Mobilní rozhlas je unikátní komunikační služba, pomocí které lze během několika minut informovat občany o dění v obci, zahájit krizové řízení, zprostředkovat obecní referendum a získat zpětnou vazbu.
P & L, spol. s r. o.
Traktory Kioti, nakladače Multione a další komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
www.nakladacemultione.cz
PRESBETON Nova, s.r.o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích tvarovek, silničních a chodníkových obrubníků, bezbariérových zastávkových obrubníků, městského mobiliáře a obkladových fasádních desek.
PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s., je dodavatelem komplexního systému tlakové kanalizace chráněné značkou PRESSKAN®, který funguje na trhu více než 20 let. Dodáváme čerpadla včetně elektroovládacích prvků a šachet.
Prostředí a fluidní technika s.r.o.
PFT, s.r.o., je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující: regulace odtoku z odlehčovacích komor a dešťových nádrží, pneumatické ČS pro čerpání splašků.
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a. s., se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Mezi náš stěžejní sortiment patří odpadové pytle, fólie a sáčky do košů.
QUANTUM, a.s.
Plyn, topení, voda, elektřina, energie.
REPROSERVIS CZ, s.r.o.
Prodej, pronájem a servis profesionálních tiskáren a multifunkčních zařízení nejen značky Nashuatec. Individuální přístup v rámci celé ČR.
SAFE TREES, s.r.o.
Firma je tvořena 15 odborníky, specializujícími se na projekční a inženýrskou činnost v oblasti arboristiky, zahradní architektury a technických inventarizací.
SIMED s.r.o.
Český dodavatel komunálních víceúčelových vozidel DURSO a Mitsubishi FUSO Canter, výrobce komunálních nástaveb pro zimní i letní údržbu a provoz.
SOVT-RADIO spol. s r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče.
TEDOM a.s.
Zabýváme se výrobou kogeneračních jednotek pro společnou výrobu elektřiny a tepla. Nabízíme dodávku, financování a provozování kogeneračních jednotek v obecních budovách.
TESLA Lightig s. r. o.
TESLA Lighting je výrobce LED osvětlení do domácností a pro profesionální použití, jako jsou žárovky, trubice, podhledová i stropní svítidla, průmyslové LED zdroje a svítidla pro veřejné osvětlení.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost Triada, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec & finance.
Urbania s.r.o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, nádoby na květiny, orientační systémy a tabule, mapy, zastávkové přístřešky.
VITALpark.cz s.r.o.
Vitalpark.cz – česká výroba certifikovaných venkovních fitness strojů a work-out prvků. Široká nabídka v různých cenových relacích pro každý obecní rozpočet.
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.

Katalog

AQUAPOL spol. s r.o.
Vysušování a sanace vlhkého zdiva
Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Státní příspěvková organizace věnující se administraci a kontrole projektů spolufinancovaných z evropských fondů. V období 2014–2020 má na starosti program IROP a programy přeshraniční spolupráce.
Libor Vicher-VPDservis
VPDservis se zabývá prodejem zahradní a komunální techniky v ČR a SK.
Slavia pojišťovna a. s.
Slavia pojišťovna má tradici již od roku 1868. Ve své samostatné historii přicházela a bude přicházet s inovativními pojistnými produkty.
Smaltovna Mišík s. r. o.
Domovní čísla, uliční tabule, dopravní značky, státní znaky, hřbitovní čísla, označení úřadů, erby měst, bezpečnostní a výstražné tabule, informační systémy, štítky pro psy.
T-MAPY spol. s r.o.
Jsme jednou z největších geoinformačních firem v ČR. Navrhujeme a vytváříme komplexní GIS řešení pro veřejnou správu, dispečerská pracoviště, krizové řízení, územní plánování i životní prostředí.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.
Zahas s.r.o.
Výroba oděvů pro hasiče, výroba a koncepce hasičských automobilů, dodávky aerosolového hasicího systému FIREPRO, protipovodňové a evakuační prostředky.

Mediální partner

Časopis OBEC & finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů – odborné informace pro starosty, místostarosty, ekonomy, účetní, … Hlavní témata: – financování obcí a jejich hospodaření, regionální politika, rozvoj venkova, zadávání veřejných zakázek, investiční a bytová výstavba, infrastruktura, doprava, školství, sociální oblast, kultura, životní prostředí a legislativa; – komunální technika, veřejné osvětlení, údržba veřejných prostranství, dětská hřiště, vybavení intravilánu obce atd. Pravidelné přílohy: – Veřejná správa online (využívání moderních informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě); – Zprávy Ministerstva financí pro finanční orgány obcí a krajů; – Informace Ministerstva pro místní rozvoj; – OBEC účtuje, PO účtuje

Partneři a vystavovatelé na 44. DMO