Partneři a vystavovatelé na 41. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partner

Firemní prezentace

Komerční banka, a.s.
Komerční banka je mateřskou společností Skupiny KB a je součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Patří mezi přední bankovní instituce v České republice a v regionu střední a východní Evropy. Je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, municipálního, podnikového a investičního bankovnictví. Další společnosti Skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, spotřebitelské úvěry a pojištění.
Česká pošta, s. p.
Listovní a balíkové služby jsou pro Českou poštu tak samozřejmé, jako je dnes pro každého občana samozřejmé auto či televize. Avšak pokud chce udržet krok s dobou, už dávno nestačí dobře a včasně doručovat zásilky. Je třeba přinášet pravidelné inovace a uspokojit tak dostatečně nároky zákazníka. Proto Česká pošta nabízí mimo jiné i služby eGovernmentu, které umožňují rychlou, důvěryhodnou a efektivní komunikaci občanů, živnostníků i velkých korporací se státní správou, úřady, soudy, policií atp. Stěžejními produkty eGovernmentu jsou Czech POINT, Datové schránky, Elektronické podpisy, časová razítka, ale i další užitečné služby typu Datový trezor, Poštovní datová zpráva či Centrum veřejných zakázek. Letos v červenci oslaví své pětileté výročí časová razítka PostSignum, která zabezpečí ověřitelnost dokumentů s garancí platnosti minimálně 5 let. U příležitosti tohoto jubilea získá každý zákazník při nákupu jakéhokoliv standardního předplaceného balíčku dalších 50 % razítek navíc. Akce platí do konce června 2014.
NEWTON Technologies, a.s.
Leader českého a slovenského trhu v oblasti technologií hlasového ovládání a automatického přepisu řeči. Je dceřinou společností NEWTON Media, která je jedničkou na středoevropském trhu v oblasti monitoringu tisku a analýzy médií.
www.newtonmedia.cz
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION je tradičním českým výrobcem vyšívaných symbolů – vlajek a znaků, insignií a venkovní prezentace pro obce, městyse a města
Atregia s.r.o.
Komplexní řešení projektů v oblasti zahradní a krajinářské architektury, GIS a zpracování žádostí o dotaci, vč. dotačního managementu.
AŽD Praha s.r.o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
Varovné systémy, drátové, bezdrátové rozhlasy, kamerové systémy, měřiče rychlosti, zpomalovací semafory, řečnické systémy, dopravní zrcadla
Bel – Czech TRADE, s.r.o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské, stavební a dopravní techniky včetně příslušenství.
BONITA GROUP SERVICE s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
Cernin s.r.o.
Výroba a prodej drticích a míchacích strojů na zpracování BRO, krmných vozů, dezintegrátorů pro BPS a pojízdných nádrží na naftu.
COLMEX s.r.o.
Venkovní fitness posilovací stroje pro všechny generace. Zpracování projektu od A do Z na klíč od 3D vizualizace, výkopových a montážních prací až po revize.
Daniš Davaztechnik s.r.o.
Dodavatel zahradní, parkové a komunální techniky. Prodej náhradních dílů a servis strojů Kubota, Stiga, Seco Group, Honda, Karcher, Belos. Výroba a opravy hydraulických hadic.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o.
Prodej, výroba, montáž, servis systémů oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl, zemědělství, zpracování cenové nabídky, montáž po celé ČR, životnost 40–70 let.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení
ENERGREEN PROJEKT s.r.o.
Technologie na zpracování biologických, komunálních a kuchyňských odpadů
FLORA SERVIS s. r. o.
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště a venkovního fitness zařízení. Nabídka provedení hřiště „na klíč“ od projektu až po realizaci.
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba sportovišť, sportovních areálů, umělé trávníky, sportovní povrchy, víceúčelová hřiště
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, mobilních aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
Geosense s.r.o.
Geosense je předním poskytovatelem mapových portálů pro samosprávu. Více než 1300 obcí oceňuje spolehlivost, uživatelskou přívětivost a dostupnost.
GEPRO spol. s r.o.
Geoportál GEPRO a GIS systém MISYS patří k nejpoužívanějším GIS systémům veřejné správy v České republice.
Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s.
Pojištění majetku, odpovědnosti, úrazu i vozidel pro jednotlivce, podnikatele, bytová družstva, obce, zájmová sdružení. Pojištění členů sborů dobrovolných hasičů.
Institut pro veřejnou správu Praha
IVS Praha je státní příspěvkovou organizací zřízenou MVČR. Zaměřuje se na vzdělávání úředníků veřejné správy z ÚSC a (ústředních) správních úřadů.
Jihomoravská armaturka spol. s r.o.
JMA je členem mezinárodní skupiny VAG. Vyrábí a prodává vodárenské a průmyslové armatury a odlitky ze šedé a tvárné litiny.
Karim Europe s.r.o.
Karim Europe s.r.o. – výrobce a dodavatel dětských hřišť a městského mobiliáře pro exteriér i interiér s dlouholetou tradicí.
Komwag, podnik čistoty a údržby města, a.s.
Společnost poskytuje služby v oblasti odpadového hospodářství, správy motoristických, pěších a ostatních veřejných ploch, letní a zimní údržbu komunikací a údržbu městské zeleně.
Laski, s.r.o.
Firma LASKI, s.r.o. se zabývá výrobou komunální techniky. Naše firma má také výhradní zastoupení prodeje spalovacích motorů KOHLER a LOMBARDINI na území ČR a Slovenska.
MINAM servis a.s.
Společnost je autorizovaný prodejce a servisní středisko komunální techniky značky MULTICAR, HAKO včetně prodeje ND a nástaveb letní a zimní údržby
mmcité 1 a.s.
Společnost mmcité 1 a.s. se zabývá designem, výrobou a prodejem městského mobiliáře. Má 8 zahraničních poboček v Evropě a Jižní Americe a 28 partnerů po celém světě.
MODUS spol. s r.o.
Výroba zářivkových, výbojkových a LED svítidel pro interiérové i exteriérové osvětlení.
P & L, spol. s r.o.
Traktory Kioti a komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
PFT, s.r.o.
PFT, s.r.o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší: regulaci odtoku z odlehčovacích komor, čištění vod automat. česlemi GIWA, pneumatické čerpací stanice splašků GULLIVER.
PRESBETON Nova, s.r.o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích prvků, městského mobiliáře, svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
Profi Press s.r.o.
Časopis Komunální technika je zaměřený na veškerou techniku pro komunální služby. Je určen především těm, kdo odpovídají za údržbu měst a obcí.
www.komunalweb.cz
Projekce zahradní, krajinná a GIS s.r.o.
Autorizovaný atelier, zpracování PD úprav veřejných prostranství obcí, krajinné zeleně, pasporty zeleně a její posouzení, vyhodnocuje provozní bezpečnost stromů
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a.s. se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Náš stěžejní sortiment tvoří odpadové pytle, sáčky, fólie a další PE výrobky.
REPROSERVIS CZ, s.r.o.
Prodej, pronájem a servis profesionálních tiskáren a multifunkčních zařízení nejen značky Nashuatec. Individuální přístup v rámci celé ČR.
ROP Střední Čechy
Regionální operační program pro region soudržnosti Střední Čechy (ROP NUTS 2 Střední Čechy) pomáhá regionu čerpat dotace z EU. Informuje o zrealizovaných projektech a výzvách.
ROYAL TECH s.r.o.
Jsme specializovaná společnost, která se zabývá výstavbou vnitřních sportovišť, přičemž největší důraz se klade na sportovní povrchy a sportovní podlahy.
SOME Jindřichův Hradec s.r.o.
Prodej komunální techniky – značky BCS, PERUZZO, HUSTLER, MURATORI, PEZZOLATO, DOPPSTADT, RAVO
SOVT-RADIO s.r.o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, varovné systémy, radiostanice, ozvučovací systémy, měřiče rychlosti, informační a svolávací systémy pro hasiče
STROM PRAHA a.s.
Jediný autorizovaný dovozce, prodejce a servis zahradní, komunální a zemědělské techniky značky JOHN DEERE pro ČR
SYNPRO s.r.o.
Prodej a servis komunální techniky. Nabízíme stroje pro údržbu obcí a zeleně od předních českých i evropských výrobců. Výhodná cena, rychlý a kvalitní servis je u nás samozřejmost.
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o., patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci ISSS (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec a finance.
Urbania, s.r.o.
Mobiliář pro obce a města od českého výrobce. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, nádoby na květiny, orientační systémy a tabule, mapy, přístřešky.
WEBHOUSE, s.r.o.
Tvoříme užitečné weby pro veřejnou správu, které splňují zákonné požadavky kladené na města a obce.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.

Katalog

CODEWARE, s. r. o.
Specializujeme se na oblast automatické identifikace. Najdete u nás vše, co souvisí s čárovými kódy, 2D kódy, sběrem dat i RFID technologií.
CRIF – Czech Credit Bureau, a.s.
Bankovní a Nebankovní úvěrový registr, řešení pro řízení úvěrových rizik, nástroje pro ratingová / scoringová hodnocení, informace o podnikatelských subjektech na portálu Cribis.
Česká tisková kancelář
Česká tisková kancelář je národní tisková a informační agentura, jejímž posláním je poskytovat objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů.
EKOPROGRES HRANICE, a. s.
Zajišťujeme kompletní technologické dodávky vodohospodářských investičních celků. KOMBIBLOK – ČOV s trvale výbornými výsledky.
ELEKTRO-LUMEN, s.r.o.
Výroba a prodej svítidel, realizace inteligentních světelných soustav. Veřejné osvětlení. Světelný audit.
Gold Return, s.r.o.
Specializovaná firma pro renovace, opravy a údržbu sportovišť. Provádí návrhy řešení a samotné realizace. Úzkou specializací je obnova povrchu z umělého trávníku a tartanu.
Smaltovna Mišík, s.r.o.
Výroba smaltovaných domovních čísel, označení ulic (uliční cedule), městské erby, hřbitovní čísla, uvítací tabule, bezpečnostní cedulky, vodočetné latě, známky pro psy

Mediální partner

Časopis Obec a finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů

Partneři a vystavovatelé na 40. DMO