Partneři a vystavovatelé na 39. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partner

Firemní prezentace

Komerční banka, a.s.
Komerční banka je mateřskou společností Skupiny KB a je součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Patří mezi přední bankovní instituce v České republice a v regionu střední a východní Evropy. Je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, municipálního, podnikového a investičního bankovnictví. Další společnosti Skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, spotřebitelské úvěry a pojištění.
Česká pošta, s. p.
Česká pošta již dlouhou dobu není jen tradičním poštovním operátorem s celonárodní působností. Reaguje na vývoj trhu a potřeby svých obchodních partnerů a nabízí celou řadu dalších služeb. Jednou z oblastí, na které se specializuje, je eGovernment, kde sleduje cíl zjednodušit kontakt veřejnosti se státní správou a pomoci státní správě vykonávat její činnosti efektivně. V souladu s tímto cílem přišla Česká pošta s novým produktem – Centrum veřejných zakázek. Jedná se o specializovaný portál určený pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních veřejných zakázek. Doručování dopisů a balíků není tedy jediným způsobem, jak aktivně pomáháme státní správě a samosprávě.
ETNA spol. s r. o.
Výhradní zastoupení výrobců svítidel iGuzzini pro ČR. Řešíme kompletní návrhy osvětlovacích soustav ve všech stupních projektové dokumentace. Naší specializací je především expoziční osvětlení, kanceláře, veřejné a slavnostní osvětlení včetně různých složitějších a atypických řešení.
AGROMAK ND s.r.o.
AGROMAK ND s.r.o. je autorizovaným prodejcem žacích traktorů firmy SECO Group Jičín a dodavatel komunální techniky.
ALERION s.r.o.
Společnost ALERION s.r.o. je tradičním českým výrobcem vlajek, znaků, odznaků a dalších symbolů pro obce, městysy a města.
AŽD Praha s.r.o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu
BÁRTEK ROZHLASY, s.r.o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy
Bel-Czech TRADE, s.r.o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské, stavební a dopravní techniky včetně příslušenství.
BONITA GROUP SERVICE s.r.o.
Dětská hřiště na klíč přímo od výrobce!
CERNIN s.r.o.
Výroba a prodej mobilních kompostáren, dezintegrátorů pro bioplynové stanice, krmných míchacích vozů a pojízdných nádrží na motorovou naftu.
www.kompostarny-cernin.cz
COLMEX s.r.o.
Venkovní fitness posilovací stroje pro všechny generace. Zpracování projektu od A do Z na klíč. Zpracování 2D návrhů, vizualizace projektu ve 3D.
Daniš Davaztechnik s.r.o.
Prodej, servis a prodej náhradních dílů zahradní, parkové a komunální techniky. Výroba, prodej a opravy hydraulických hadic a hydraulických komponentů.
DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o.
Prodej, výroba, montáž a servis systému oplocení pro domy, zahrady, sport, průmysl a zemědělství. Zpracování cenové nabídky, montáž po celé ČR, životnost 40–70 let.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
ENERGREEN Projekt s.r.o.
Technologie na zpracování biologických, komunálních a kuchyňských odpadů
FLORA SERVIS
Český výrobce a dodavatel kompletního sortimentu pro veřejná dětská hřiště. Nabídka provedení hřiště „na klíč“ od projektu až po realizaci.
FUNNY SPORT s.r.o.
Výstavba sportovišť, víceúčelová hřiště, tenisové kurty, umělé trávníky, sportovní koberec Pavitex, projektová činnost
Galileo corporation s.r.o.
Profesionální tvorba komplexního řešení v oblasti internetových stránek, aplikací a mapového systému pro obce, města, příspěvkové a rozpočtové organizace.
GB Consulting, s.r.o.
Společnost GB Consulting, s.r.o. se specializuje na technologie snížení spotřeby elektrické energie pro obchodní, průmyslový i státní sektor.
Geosense, s.r.o.
Geosense je předním poskytovatelem mapových portálů pro samosprávu. Více než 1000 obcí oceňuje spolehlivost, uživatelskou přívětivost a dostupnost.
GEPRO spol. s r.o.
Geoportál GEPRO i GIS systém MISYS používají zaměstnanci na 1800 úřadech měst i obcí a občané celé ČR. Viz http://geoportal.gepro.cz/obce/nazev_obce
GISIT s.r.o.
Společnost GISIT s.r.o. je českou firmou, která se zaměřuje na vývoj a nasazení GIS a IS a na vývoj měřicích přístrojů spotřeby vody a el. energie.
HICON-dopravní značení, s.r.o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, značení cyklotras a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
HRAS-zařízení hřišť, s.r.o.
Český výrobce se specializací na zařízení dětských hřišť jako např. herní sestavy, skluzavky, lanové dráhy, houpačky, kolotoče, lanové pyramidy a jiné.
Institut pro veřejnou správu Praha
Institut nabízí vzdělávání hlavně pro obce a města v ČR. Pro zájemce také připravuje kurzy „na klíč“ podle jejich požadavků včetně pronájmu prostor.
I-TEC Czech, spol. s r.o.
I-TEC Czech, spol. s r.o. se zabývá prodejem komunálních vozidel a nástaveb již 18 let. Dodáváme na trh italskou technologii.
JD ROZHLASY s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlas. a ozvuč. techniky (systém AMO), veřejné osvětlení, měřiče rychlosti a elektron. zabezp. systémy
KARIM Europe, s.r.o.
Tradiční český výrobce dětských hřišť a městského mobiliáře, s tradicí od roku 1992.
MINAM servis a.s.
Prodej komunální techniky – poradenství, servis, náhradní díly, nástavby – MULTICAR, PIAGGIO, KIOTI
MODUS, spol. s r.o.
Český výrobce svítidel pro kancelářské a průmyslové objekty, svítidel pro veřejné osvětlení. Nově i svítidel s LED zdroji!
P&L, spol. s r.o.
Traktory Kioti a komunální technika s veškerým příslušenstvím, které využijete pro všechny práce pro celý rok.
PFT, s.r.o.
PFT, s.r.o. je dodavatelem kanalizačních armatur, které řeší následující: regulace odtoku z odlehčovacích komor a dešťových nádrží, pneumatická doprava splašků.
PRESBETON Nova, s.r.o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích prvků, městského mobiliáře, svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
PRODAG Zlín, s.r.o.
Výroba, dovoz, prodej a servis komunální, zemědělské a lesní techniky. Rozmetadla, postřikovače, mulčovače, radlice, zametače, štípače dříví, štěpkovače, špalíkovače, traktory TUBER, BELARUS a YANMAR.
Profi Press s.r.o.
Časopis Komunální technika je zaměřený na veškerou techniku pro komunální služby. Je určen především těm, kdo odpovídají za údržbu měst a obcí.
www.komunalweb.cz
Projekce zahradní, krajinná a GIS s.r.o.
Autorizovaný atelier zpracování PD úprav veřejných prostranství obcí, krajinné zeleně, pasporty zeleně a její posouzení, vyhodnocuje provozní bezpečnost stromů.
PYTLÍK, a.s.
Společnost PYTLÍK, a.s. se specializuje na výrobky z PE regranulátu. Náš stěžejní sortiment tvoří odpadové pytle, sáčky, fólie a další PE výrobky.
Regionální rada regionu soudržnosti Střední Čechy
Regionální operační program je určen pro čerpání finančních prostředků z fondů Evropské unie a je konkrétně zaměřen na Střední Čechy.
ROYAL TECH s.r.o.
Specializujeme se na vnitřní sportoviště – sportovní podlahy, sportovní povrchy (umělé i dřevěné), obložení stěn. Dodáváme sportovní vybavení.
SOME Jindřichův Hradec s.r.o.
Společnost SOME Jindřichův Hradec s.r.o. se zabývá prodejem zemědělské, komunální a lesnické techniky včetně poskytování prodejních služeb (servis, prodej náhradních dílů).
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Bezdrátové místní informační systémy, měřiče rychlosti, radiostanice nejen pro SDH
TRIADA, spol. s r. o.
Společnost TRIADA, spol. s r. o. patří k předním dodavatelům software (IS Munis) a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti pořádá významnou konferenci Internet ve státní správě a samosprávě (největší svého druhu ve střední Evropě), organizuje setkání starostů Den malých obcí a vydává odborný časopis Obec a finance.
Urbania, s.r.o.
Výroba a prodej mobiliáře pro obce a města. Lavičky, odpadkové koše, stojany na kola, přístřešky, nádoby na květiny, orientační značení.
WEBHOUSE, s. r. o.
WEBHOUSE, s. r. o. – dodáváme městům a obcím webové stránky s redakčním systémem vismo Online. Jsme lídrem na trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Wolters Kluwer patří k předním světovým vydavatelům a poskytovatelům informačních produktů a služeb. Jedním z nejznámějších produktů je systém ASPI.
ZAHRADA Olomouc s.r.o.
Celorepubliková působnost – komplexní zahradní a krajinářské úpravy. Projekce, realizace, údržba, školka okrasných dřevin.

Katalog

Český úřad zeměměřický a katastrální
Projekt RÚIAN (základní registr územní identifikace, adres a nemovitostí) je nedílnou součástí projektu základních registrů.
www.ruian.cz
Eibe Česko s.r.o.
Dodáváme herní prvky od předního světového výrobce vnitřního vybavení mateřských škol, dětských hřišť, skateparků a venkovních posiloven.
www.eibe-shop.cz
Fispoclean s.r.o.
Prodej, půjčovna a servis úklidové a čisticí techniky a prostředků, prodej čisticí chemie a sanitárních a hygienických potřeb.
Smaltovna Mišík, s.r.o.
Výroba: domovní čísla, uliční tabule, hřbitovní čísla, označení budov, státní znaky, erby obcí, dopravní značky, potrubní štítky, plasty, fólie, vodoměrné latě, informační systémy.

Mediální partner

Časopis Obec a finance
Odborné periodikum pro ekonomické otázky obcí, měst a regionů

Partneři a vystavovatelé na 38. DMO