Partneři a vystavovatelé na 36. DMO

Generální partner

Hlavní partneři

Mediální partneři

Firemní prezentace

Komerční banka, a. s.
Komerční banka patří k nejvýznamnějším bankovním institucím v ČR a v regionu střední a východní Evropy. Je součástí mezinárodní skupiny Société Générale a poskytuje komplexní služby drobného, podnikového, municipálního a investičního bankovnictví. Další společnosti finanční skupiny KB nabízejí specializované služby, mezi které patří penzijní pojištění, stavební spoření, factoring, spotřebitelské úvěry a pojištění.
Česká pošta, s. p.
Česká pošta, s.p. se s více jak třemi tisíci poboček a s 34 374 zaměstnanci řadí mezi největší zaměstnavatele v České republice. Denně přepraví 4 000 000 zásilek, které jsou z 91 % doručeny již druhý den. Naši doručovatelé denně absolvují vzdálenost rovnající se dvojnásobku vzdálenosti okolo rovníku. Ročně projdou rukama našich pracovníků balíky o souhrnné hmotnosti, která odpovídá 1300 vagonům plně naloženým uhlím. Jsme také předním poskytovatelem řešení v oblasti eGovernmentu a aktivním partnerem státní správy v komunikaci mezi jednotlivými složkami státní správy a občanem.
"Přecházíme na digitální TV"
Národní koordinační skupina (NKS) je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí. Telefonní informační linka k přechodu na digitální televizní vysílání: 800 90 60 30
AISECO s. r. o.
Dodávky a služby v oborech klimatizace, vzduchotechnika, chlazení, tepelná čerpadla, solární systémy a kancelářská technika.
AŽD Praha s. r. o.
AŽD Praha – přední český výrobce a dodavatel zabezpečovacích systémů pro dopravu.
BÁRTEK ROZHLASY, s. r. o.
Varovné systémy, evakuační systémy, kamerové systémy.
Bel-Czech TRADE s. r. o.
Firma, která se zabývá dovozem, prodejem a servisem zemědělské, stavební a dopravní techniky včetně příslušenství.
Bonita Group Service s.r.o.
Vyrábíme a instalujeme zcela nové certifikované herní prvky a sestavy na dětská hřiště splňující normu ČSN EN 1176. Vsaďte na českou kvalitu!!!
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Kontrolní, zprostředkující a implementační subjekt pro dotační programy EU. Příspěvková organizace Ministerstva pro místní rozvoj. Provozovatel Regionálních Informačních Servisů a Mapového Serveru CRR ČR.
CERNIN s. r. o.
Výroba mobilních drtičů bioodpadu, výroba mobilních kompostáren, výroba pojízdných čerpacích stanic.
CIME s. r. o., Pelhřimov
Poradenství – Technologie – Prodej – Servis – komunální, zemědělské a stavební techniky.
COLMEX s. r. o.
Specializujeme se na kompletní dodávky venkovních cvičebních a posilovacích strojů pro všechny generace. Všechny prvky skladem.
Český úřad zeměměřický a katastrální
Projekt RÚIAN (základní registr územní identifikace, adres a nemovitostí) je nedílnou součástí projektu základních registrů veřejné správy.
Daniš Davaztechnik s.r.o.
Prodej, servis a prodej náhradních dílů zahradní, parkové a komunální techniky. Výroba, prodej a opravy hydraulických hadic a hydraulických komponentů.
ELTODO-CITELUM, s. r. o.
Správa, provoz, údržba, obnova veřejného a slavnostního osvětlení měst a obcí, přisvícení přechodů pro chodce, architektonické osvětlení objektů.
EMPEMONT s. r. o.
Bezdrátové rozhlasy, úsporné veřejné osvětlení, radarové měřiče rychlosti, radarový měřič s napojením na semafor, přenosné ozvučovací systémy, ozvučení.
Etna s. r. o.
Společnost Etna s.r.o. je výhradním zástupcem italského výrobce svítidel iGuzzini pro ČR a působí na českém trhu již od r. 1993. Realizovala řadu projektů veřejného i slavností osvětlení.
FUNNY SPORT s. r. o.
Výstavba sportovišť, víceúčelových hřišť, sportovních areálů, tenisových kurtů. Sportovní povrchy, umělé trávníky, tartan, antuka, courtsol.
Galileo Corporation s. r. o.
Dodavatel webových stránek, interaktivních map, panoramatických fotografií a dalších služeb pro obce, města, mikroregiony a příspěvkové organizace.
GB-geodezie, spol. s r. o.
Komplexní geodetické práce v KN, digitalizace, technické mapy měst a obcí, geografické informační systémy – GIS, správa datových skladů GIS, aktualizace ÚAP.
GEPRO spol. s r. o.
MISYS – GIS systém pro města a obce, přes 50 pasportů. Kompletní dodávka SW a dat, uživatelská podpora, výhodné služby. Široká síť partnerů.
HICON – dopravní značení, s. r. o.
Přední český výrobce dopravních značek, informačně-orientačních systémů, výrobků z recyklátů, plastů a ostatních doplňků pro bezpečnost silničního provozu.
HRAS – zařízení hřišť, s. r. o.
Český výrobce se specializací na zařízení dětských hřišť jako např. herní sestavy, skluzavky, lanové dráhy, houpačky, kolotoče, lanové pyramidy a jiné.
Husquarna Česko s. r. o.
Prodejce lesní a zahradní techniky pro údržbu obcí.
Institut pro místní správu
Institut nabízí vzdělávání pro státní správu a samosprávu. Pro široké spektrum zájemců rovněž připravuje kurzy "na klíč" podle jejich požadavků.
JD Rozhlasy s. r. o.
Vlastní výroba a montáž rozhlasové a ozvučovací techniky (systém AMO), úsporné veřejné osvětlení, měřiče rychlosti, el. zabezpečovací systémy
KARIM, spol. s r. o.
Tradiční český výrobce dětských hřišť a městského mobiliáře s dvaceti lety zkušeností v oboru.
Meva-Brno s.r.o.
Obchodní firma zabývající se dodávkou a vybavení sběrných dvorů, dále dodávkou městského mobiliáře – laviček, košů, posypových nádob apod.
MODUS, spol. s r. o.
Český výrobce svítidel pro kancelářské a průmyslové objekty, svítidel pro veřejné osvětlení. Nově i svítidel s LED zdroji!
PALA, s.r.o. – Philips záznamové systémy
Konferenční nahrávací systémy PHILIPS pro záznamy jednání zastupitelstev porad apod. Pohodlný přepis do textu, zápis, archivace, event. automatický přepis.
P&L, spol. s r. o.
Traktory Kioti a komunální technika pro celý rok od firem m.e.a.a.t., Marolin, Eco Technologies, Schliesing, Tuchel, Zappator, S&C.
PORSENNA, o.p.s.
PORSENNA o.p.s. poskytuje služby zejména městům a obcím, malým firmám a fyzickým osobám v oblasti stavebnictví a hospodaření s energií.
PRESBETON Nova, s. r. o.
Výrobci betonových dlažeb, zdicích prvků, zahradních stěn, palisád a svahových tvárnic, prvků venkovní architektury a doplňků ke komunikacím.
PRESKAN system, a. s.
Výroba a montáž tlakové kanalizace systému Presskan.
REMIS, s. r. o.
Výroba litinového městského mobiliáře a dodávky žulových výrobků na zakázku.
SOMARO CZ, s. r. o.
SOMARO CZ – vše pro dopravní značení. Nabízí: výrobu a instalaci svislého, vodorovného a přechodného DZ, svodidlové systémy, projekty a pasporty DZ.
SOME Jindřichův Hradec s. r. o.
Společnost SOME Jindřichův Hradec, s. r. o., se zabývá prodejem zemědělské, komunální a lesnické techniky včetně poskytování prodejních služeb (servis, prodej náhradních dílů).
SOVT-RADIO spol. s r. o.
Obecní bezdrátové rozhlasy, radiostanice pro MP a SDH, veřejné LED osvětlení, měřiče rychlosti, GPS aplikace.
TENNIS Zlín, a. s.
Firma se zabývá stavbou a rekonstrukcí hřišť s umělým povrchem, povrchy pro dětská hřiště, dětské hrací sestavy a venkovní posilovací stroje.
Triada, spol. s r. o.
Společnost Triada patří k významným dodavatelům software a služeb pro sféru veřejné správy ČR. Kromě této činnosti také vydává odborný časopis Obec a finance a zabývá se organizací konferencí a vzdělávacích seminářů.
Urbania, s. r. o.
Český výrobce prvků mobiliáře určeného pro veřejná prostranství. Zdarma zpracování cenové nabídky. Komplexní dodávka – studie, doprava, montáž.
VELEBNÝ & FAM, s. r. o.
Strojní a ruční vyšívání, slavnostní vlajky, venkovní vlajky, nástěnné znaky, erby, žerdě, stojany, stožáry, nášivky, výšivky, stolní vlaječky, stuhy.
WEBHOUSE, s. r. o.
WEBHOUSE, s. r. o., dodává městům a obcím webové stránky s redakčním systémem VISMO online. Jsme lídrem trhu tvorby webů ve veřejné správě ČR.
Wolters Kluwer ČR, a. s.
Provozovatel Systému ASPI a poskytovatel odborných informací pro profesionály z řad státní správy, samosprávy a soukromého sektoru.

Katalog

Aerophoto CZ s.r.o.
Společnost Aerophoto CZ s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti leteckého snímkování, geodetických, geografických a projektantských činností.
AQUAPOL spol. s r. o.
Vysušování zdiva bezkontaktní technologií AQUAPOL.
D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s.
Eibe Česko s. r. o.
Dodáváme herní prvky pro dětská hřiště, překážky pro skateparky, vnitřní vybavení mateřských škol a dětské hračky.
www.eibe-shop.cz
FLORAVIL, s. r. o.
Květinový mobiliář Green City pro závěsné i pozemní oživení vzhledu veřejných prostranství. Ekologické PEHD květinové nádoby se zárukou 10 let.
K&K řemesla
Nabídka materiálu k přípravě voleb 2012.
SHOCart spol. s r. o.
Mapy, cyklomapy, průvodce, venkovní mapy, trhací mapy, prodej dat, kalkulace. Dotazy a kalkulace: mapy@shocart.cz
SMALTOVNA MIŠÍK s. r. o.
Smaltované, uliční tabule; domovní čísla; hřbitovní štítky; erby, označení měst a obcí; bezpečnostní tabule; dopravní značky.
U-24, s.r.o., Ateliér pro urbanismus a územní plánování
Zabýváme se širokým spektrem činností v oblasti urbanismu, územního plánování, životního prostředí i zpracováním prostorových informací (GIS).
Vydavatelství Baštan
Komunální revue – čtvrtletní magazín pro obce, města, komunální služby a venkov

Partneři a vystavovatelé na 35. DMO